• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs arası veya göbeğini aldıran varmı yokmu?

gögüs arası ve göbeğimi sirle aldırayımmı?

• EVET aldır. çoğalmıyor

OY: 35 53,8%
  • HAYIR aldırma. çoğalıyor

OY: 30 46,2%

• Ankete Katılan
    65
kimse yokmu aaaamaaa??

gögüs aramı kendim ağdayla aldım ben :14: ama minik minik sivilceler çıktı sonra sanki kabuk bağladı falan :(

Aldıktan hemen sonra Bepanthen krem sürmen gerekiyor sivilce çıkmaması için. Yoksa pıt pıt belirirler. Bir dahakine kremi mutlaka sür. Ben de alıyorum bu arada ama düzenli değil. Arada bi. Gerektiğinde yani.

benimde göbeğimde sadece çizgi halinde var aşağıya doğru ağdayla aldığımda çok garip duruyor bu kez yanlarda çok az olan tüyler ortaya çıkıyor aldığım bölge bembeyaz kalıyor çok sinir oluyorum:14:

Son düzenleme:
Aldıktan hemen sonra Bepanthen krem sürmen gerekiyor sivilce çıkmaması için. Yoksa pıt pıt belirirler. Bir dahakine kremi mutlaka sür. Ben de alıyorum bu arada ama düzenli değil. Arada bi. Gerektiğinde yani.
sakın bepanten fln sürme tüylendiren bi krem zaten iyice erkeğe dönme :))

offf ya bende göbeğimi tüy dökücüyle aldım bi kez ayy çok berbat yaptı ya evlenirken napcam bilmiyorum kuaföre aldırırım heralde:5:

Tüy dökücülerin jiletten bir farkı yok :25:
Ya sarartın ya çok rahatsızsanız ağdayla alın
Epilatörle almayın kırıyor

bende gögüs aramı sirle aldım ama alamadım doğru dürüst kırıldılar kökten gelmedıler :5: ve minik minik sivilceler çıktı bendede :14: istemiyorum bunları yaaaaaa ne yapıyım bilmiyorumki heryerim kıl tüy :( lazere gıdecek paramda yok:19:

tüyler rahatsızlık verir ya bende olsa alırdım kesin.. al sende nolcakki uzun iş değil sonuçta

nedir bu çektiğimiz bende aynı durumdayım erkek gibii :( :( :( bıktım bunlardan göbek çizgisine lazer yaptırıyorum etrafındakileri görmez diyor. orası alınınca çevresi alınmayınca çok iğrenç bi görüntü çıkıyor ortaya :( göğüs bölgesine açık sarı saç boyası sürdüm belli olmuyorlar ama göbek etrafı için ne yaparım bilmiyorum. ağda yaptırmayın bence tamam yaptırdıktan sonra güzel ama sonradan diken diken çıkıyorlar :( ben bu duruma önceden gittiğim lazer yapan uyuz kadının yüzünden düştüm, tüylerim sarı ve fazla belli olmuyordu. dedi tüm vucut 1000 tl ye yapalım her yerini jiltle gel, bende akılsız dedğini yaptım gittim 4 seans gittim, yaptırırken çok güzeldi ama sonradan kaçıp gittiler bende maymun gibi ortada kaldım, o bitti bitecek dediğim tüylerde hepsi birden çıkıverdi sanırım bu cihaz ıpl olduğu için. şimdi alex. lazere gidiyorum bacak genital koltuk altı göbek çizgisi, ama diğer tüylere ne yapıcam bilmiyorum :( :( :(

göğüsarasına bi kez iğneli yaptırdm ama bu sefer etrafındaki tüyler göze batmaya başladı :43: her tarafına yaptırayım desem bi zararı olur mu ilerde bilmiyorum açıkcası :100:

Göbeği ağdayla almak ilerde sarkma yapmaz mı yaa :53: Ve o sarkmış göbek görüntüsü çok kötü duruyor.

Göbeği ağdayla almak sarkma yapmaz :)) Sarkma daha çok, daha ince derinin olduğu yerlerde olur.

aynı sorun bende de var malesef ama hiç hormon testi yaptırmadım göğüslerimde tek tük var ama göbeğimde maşalahh:))) sarartıcı kullanıyorum ben hep

canımm sarartıcı çoğaltıyo demişlerdi bana sende öyle oldu mu benimde gögs aram da ve böbegmde çok az var ve almak istmyrm cğlmasndan korkuyrm sarartıcıda kafamı karıştırdı?

sarkma konusunu ben de merak ediyorum doğrusu. karın ve sırt bölgesi de ince değil mi sonuçta bu sarkma, selülit ve çatlaklara yol açmaz mı

ben tedavi görüyorum .
ilaçları kullandığım zaman 3 ay sonra meme ucu ve göğüs tüyleri dökülmeye başlıyor.
daha önce aldım çünkü dönem dönem problem yaşayıp ilaçlarıma ara vermek zorunda kalıyorum.
pek hoş bir görüntü olmuyor o bölgede , minik mink sivilceler çıkıyor. uzun süre geçmiyor.
ilaçlarını bıraktıktan sonra tekrar çıktımı peki tüylerin?

göğüsarasına bi kez iğneli yaptırdm ama bu sefer etrafındaki tüyler göze batmaya başladı :KK43: her tarafına yaptırayım desem bi zararı olur mu ilerde bilmiyorum açıkcası :100:
aynen bende bundan çok korkuyorum. benim bide her tarafım tüylü. ön tarafımın sadece bazı yerleri daha belirgin işte. öyle olunca ya hepsi ya hiç olmalıki bende aynı senin gibi korkuyorum :((

Çoğu kadın göğüs uçlarındaki kılları alır.
Ben de alıyorum ama ağdayla.
Sakın cımbız sürmeyin çoğalıyor ve siyahlaşıyor.

Back