göğüs arası veya göbeğini aldıran varmı yokmu?

gögüs arası ve göbeğimi sirle aldırayımmı?

• EVET aldır. çoğalmıyor

OY: 35 53,8%
  • HAYIR aldırma. çoğalıyor

OY: 30 46,2%

• Ankete Katılan
    65
arkadaşlar bende de esmer olduğum için tüy sorunu var. 2 yıldır saçım hariç heryerime lazer yaptırıyorum ama lazer ince tüyleri görmediği için göbek ve göğüs bölgesinde pek işe yaramadı ne yapıcağımı bilemiyorum artık :( tüysüzlere çok özeniyorum valla...

benimde göğüs arasında çok da belirgin olmasa da var. göğsüm üzaerinde de tek tük var ben cımbızla almıştım gerçekten de siyahlaştırdı ama her yeri almasak sadece göğüs arasını alsak bu sefer diğer taraflar göze batacak yapanlar nasıl yapıyorlar acaba ayrıntılı anlatabilir misiniz:44:

ben de alanlara veya aldıranlara soruyorum. çok acıyo mu :53:

cık acımıyo, tabi buraları aldırmadan evvel nerelerini aldığına ya da aldırdığına göre de değişir bu durum.
Bikini bölgesini alan aldıran için geri kalan yerler hiç de acımaz gerçi bence yüz daha çok acıyor ama genel düşünce bikinin en çok acıdığı yönünde.

benimde göğüs arasında çok da belirgin olmasa da var. göğsüm üzaerinde de tek tük var ben cımbızla almıştım gerçekten de siyahlaştırdı ama her yeri almasak sadece göğüs arasını alsak bu sefer diğer taraflar göze batacak yapanlar nasıl yapıyorlar acaba ayrıntılı anlatabilir misiniz:44:

Cımbızlar toplatılmalı bence...
Kaştan başka yere değdirmemek lazım çünkü değdiği yeri sakal kıvamına getiriyor hemencik.
Benim de var da aman ne olmuş yani ufff tavuğa döndüm yoluna yoluna tanrı aşkına erkek tüylü olsak de get kadın başımdan mı diyecek?
Onlar gurur duyuyor kıllarından da biz bi yerimizde çıktı mı dehşet içinde doktora, kuaföre ya da en yakın ağda satan yere koşuyoruz...
Neden biz neden :84:

bendede bayağı bi ayva tüy vardı ama tüylerden o kdr bıkmıştımki, çok belli olmuyodu ama onlar bile beni deli ediyodu bigün aldım ağdayı kollarıma, göbüşüme göğüs arama yaptım bacak ve koltukaltına epilasyon çektimm cillop gibi oldum azaldı zate sir ağda olnca ama bacaklarım için bayağı bi süre bioder kullanmıştımm:31:

aynı sorun bende de var malesef ama hiç hormon testi yaptırmadım göğüslerimde tek tük var ama göbeğimde maşalahh:))) sarartıcı kullanıyorum ben hep

tatlım sağlık güvencem yok.. ki olsada bu hormon testleri parayla yapılıyomuş galiba değilmi??? ssklı bıle olsan paralı hormon testı galıba

evet 4 tanesini falan benim paralı yaptılar testleri özelde yaptırdım

aynı sorun bende de var malesef ama hiç hormon testi yaptırmadım göğüslerimde tek tük var ama göbeğimde maşalahh:))) sarartıcı kullanıyorum ben hep

offf ya bende göbeğimi tüy dökücüyle aldım bi kez ayy çok berbat yaptı ya evlenirken napcam bilmiyorum kuaföre aldırırım heralde:5:

ben de alanlara veya aldıranlara soruyorum. çok acıyo mu :53:

hiç acmıyo
ben pembe elle çekim ağdasıyla alıyorum
kalıp şeklinde de satılıyo tablet şeklinde de
ama bana bir setle birlikte hediye geldiği için mrkasını bilemicem

kesinlikle hormonal bi durum ihmal etmeyin kızlar doktora gidip bi 50 tl verip yaptıralım şu testi ben kaba hesap 50 dedim belki daha uygundur bilemicem araştırmak gerek

şimdi özel bi hastaneden geliyorum muayene oldum hormon testi için birkaç test istedi.adetin3.günü olcakmış. fiyatını sordum hepsi 164 tl dediler. devlette yada başka biryerde de yaptırabilirsin dedi

Benim de göğüs ve göbek bölgemde tüylenme var. Zamanla dökülür diyor annem ama ben bir an önce gitsinler istiyorum.

ne sinir bir durumdur bu yahu. bende de var kızlar. alsan bir dert almasan iki dert, göbeğimdekileri ağda ile alıyorum yine çıkıyor o yüzden diğer bölgelere dokunmuyorum bir de onlarla uğraşmayayım diye:50:

off offf :25: ne çok derdi var şu kadınlar yavvv

kızlar şu sıralar başım benimde dertte normalde tüylerim azdır hatta konu bile açtım ama pek kimse yazmadı düşüncelerini sivilce hapı kullanıyorum roactane son 1 ay 10 gün falan kaldı ama dün duş aldım gögüslerimede dikkat ettim ben esmerim ama göğüslerim falan beyaz daha açık renk diyeyim ordada siyah siyah çıkmış hep göbeğmde ve alnımdakilerde çoğalmıştı birde göğüstede başladı napsam ilacımı bıraksam napıcam uğraşmak istemiyorum

ben o bolgelere ağda yaptırıyorum gercekten azalıyor. en azından ben de oyle oldu...

kızlar doktora gittim endokrine.. adetimin üçüngü günü gittim.. kan verdım ultrasona girdim.. doktor herseyin normal dedi.. benim tüyler genetik demekkı.. aaah ah napcam alacam sirle aldırıyım bi kez bakıyım durumuna nasıl cıktıgına bı kerede hemen coşmazlar heralde:5:

kimse yokmu aaaamaaa??

gögüs aramı kendim ağdayla aldım ben :14: ama minik minik sivilceler çıktı sonra sanki kabuk bağladı falan :(

Back