• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs arası veya göbeğini aldıran varmı yokmu?

gögüs arası ve göbeğimi sirle aldırayımmı?

• EVET aldır. çoğalmıyor

OY: 35 53,8%
  • HAYIR aldırma. çoğalıyor

OY: 30 46,2%

• Ankete Katılan
    65

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
ya kızlar bıktım gögüs aram kıllı gogs ucum kıllı gobek desen sankı erkegım kıpkıllı. aldırıyımmı aldırmayımmı ??hormonlarım bozuk galiba evet ama doktora gidemiyorum..

cnm bence doktora git bi sorun varsa tedavini yaptır sonra çok pişman olursun tüyleride aldırabilirsin bnm tanıdığım çoğu arkadaşım alıyo veya aldırıyo

cnm bence doktora git bi sorun varsa tedavini yaptır sonra çok pişman olursun tüyleride aldırabilirsin bnm tanıdığım çoğu arkadaşım alıyo veya aldırıyo

tatlım sağlık güvencem yok.. ki olsada bu hormon testleri parayla yapılıyomuş galiba değilmi??? ssklı bıle olsan paralı hormon testı galıba

evet büyük ihtimalle hormonal problemin var
ve bu problemi çözmeden kıl problemin geçmez zaten istersen lazer yaptır
sgk işini çözünce hemen bi doktora görün, hormon tetkiklerini sgk karşılıyo zaten.
onun dışında şimdilik ağda yapabilirsin bence..

ya kızlar bıktım gögüs aram kıllı gogs ucum kıllı gobek desen sankı erkegım kıpkıllı. aldırıyımmı aldırmayımmı ??hormonlarım bozuk galiba evet ama doktora gidemiyorum..

umarım yoktur ama pko olabilir sende... bence bunun için bi an önce doktora git yaşın kaç bilmiyorum ama yeni yasa ile 18 yaş hiçbir güvencesi olmadan bütün hastanelerden faydalanabiliyor ..en azından yeşilkart çıkart ..rabbim şifa versin....

cnmben kendim alıyorum, sir agda azaltıyo bayagı
bende de çok vardı ama azaldı çok şükür

doktor işini halletmeye çalışcam.. ama kızlar adetim falan düzenli benim hormonlarım normal cıkar gıbı gelıyo bana :(

ya anket %50 %50 kalmış kımse yokmu acaba fıkır bıldırecek

benden sana cevap anketle ilgili
ben kendim alıyorum, çoğaldığını gözlemlemedim
hem nolcak ki temiz temiz kendini daha iyi hissedersin
ama sakın cımbız filan yapma siyahlaştırıyo çünkü..

bende alıyorum alınca hakaten temiz mükemmel oluyor ama sanıırım bende de hormonal sorun var bende iğne ve kan verme korkusundan gidemiyorum gitmeliyiz belkide uygulanacak tedavi sorası böyle sıkıntılarımız kalmayabilir....cesaret toplamalı gitmeli kurtulmalı =))))

arkadaşım bn cımzbızla alıyodum göğsümü syah oldu:S
şimdide yine cımbızla alıp biyodermi kullansam die düşündüm..
göğüsteki kıllarınmı hormonla bi alakası var diyorsunuz?

arkadaşım bn cımzbızla alıyodum göğsümü syah oldu:S
şimdide yine cımbızla alıp biyodermi kullansam die düşündüm..
göğüsteki kıllarınmı hormonla bi alakası var diyorsunuz?

kesinlikle hormonal bi durum ihmal etmeyin kızlar doktora gidip bi 50 tl verip yaptıralım şu testi ben kaba hesap 50 dedim belki daha uygundur bilemicem araştırmak gerek

bende yeni almaya başladım karın sırt bel heryeri aldırdım tüysüz oluyor olmasına daa sonra kırmızı kırmızı sivilce gibi kızarıklıklar oluşuyor 1 hafta oldu hala geçmedi :( cildim çok hassas kızarıklıklar için ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı?

canım bende de oluşuyor o kızarıklıklar hipoktram diye alerji kremi var ban iyi geliyor yani 2-3 gün kalıyor yine ama fazla durmuyo sende deneyebilirsin

canım sen kesinlikle kendin almaya kalkma ve o bölgelerle oynama bu konuda muzdarip ve tecrübesi olan biri olarak söylüyorum
lazer e sakın ve sakın bulaşma benim arasındaki ve çevresindekilere diye gittikten sonra tamamına yayıldı ve siyahlaştı psikolojim çok bozuk
göbek bölgesinde bi kısım faydalı gibi oldu ama o da geçici
sakın lazere dokundurma!
tek çözüm şu an iğneli epilasyon
ona göre
ve krem kullanma sakın bilmediğin.
ve tabi doktora git
ama adetlerin düzenliyse genetik veya yapısaldır

O dedigin olay bende de var bazen ana rahminde erkek ya da kiz olacagima karar veremedim galiba diye dusunmuyor degilim ama benim ergenlikten beri vardi lise de mens olmaya basladim o yuzden diye dusunuyorum. Hormonlarimda da bir sey yok. Bende cimbiz falan vurdum gogsume keske yapmasaydim. Gobegime agda tuy dokucu iste aklina ne geliyorsa aldim keske almasaydim cahillik iste. Simdi tuyler sari oldugundan igneli epilasyona gidiyorum tedaviye cevap veriyorum:-) siyah olanlar lazerle gitti. Yani eger maddi durumun yoksa biraz birikim yap ve kalici bir yontem sec derim.seni killi tuylu biri olaraktan cok iyi anliyorum insan vucudunu sevmemeye basliyor en azindan ben sevmiyordum. Allah kolaylik vsin ama cimbiz ve tuy dkucu sakin kullanma zorda kalirsan sir agda yap. Sir agdadan zarar gormedim kizariklik disinda.

ben tedavi görüyorum .
ilaçları kullandığım zaman 3 ay sonra meme ucu ve göğüs tüyleri dökülmeye başlıyor.
daha önce aldım çünkü dönem dönem problem yaşayıp ilaçlarıma ara vermek zorunda kalıyorum.
pek hoş bir görüntü olmuyor o bölgede , minik mink sivilceler çıkıyor. uzun süre geçmiyor.

kızlar bu bölgeleri sir ağdayla aldığımda kızarıklıklar oluşuyordu bende
buna bi çözüm buldum ve
depilissimadan pudralı tablet agda aldım, elle çekim
hani pembe olan varya
kalıp şeklinde olanları da var
kesinlikle tavsiye ediyorum ne kızarıklık var ne de morluk

Back