Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göğüs arası ve göbek tüyleri
- Konu Sahibi buket_srd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Haziran 2010
- 225
- 0
- 96
ee napıcaksın o tüylerle bikini giymiceksin heralde:1shok:
saol ya:1closedeyes:
ben göğüs arasını tüy dökücü kullanıorm göğüs altından göbek bölgesine komple epilatör uyguladım.aynı senn dedğn gibi bendeki de ve tek çare buydu.göğüs arası epilatörle ve ağdayla alınmıo ikisini de denedim acaip sivilce yaptı o yüzdn tüy dökücü çok ii oraya. göbeği de epilatrle alıorm ama limon tuz yaptm okadr azaldı inceldi ki bi kaç defa daha alıp limon tuz uygularsam daha almam gerekmez sanırım.
göbek epilatörle kızarıp sivilce yapmıyor mu? ben yapmaya korkuyorum bi başlarsam devam etmem gerekcek çünkü
epilatör kızartıyo evet ama ben pudralıorm hep yapmadan önce.oyüzden biraz pembeliği kalıo bi güne geçio.zaten aynı şeyler bacağı alınca da oluo kızarıo ister istemez.sivilceye gelince bende hiç sivilce yapmadı bunun nedeni de sanırım o bölgemin esmer olması eğer beyaz tenli olsaydm bende de yapardı muhtemelen.bir de cildim kuru olnca bi sorun yaşamadm
- 6 Şubat 2010
- 100
- 2
- 96
Ya bende de o dert var 3 yıl boyunca adet düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapları kullandım acayip tüylenme yaptı bende Birkaç kez ağda yaptım bende de sivilce çıktı ve çok kaşındı bide üstüne tüylerimin yapısında hiçbir değişiklik olmadı üstüne bide ağda acısı ki orası acaip ağrıyo , hâl böyle olunca bende vurdum jileti Şimdi ne halde hiç sormayın :gitme: Eylül ayında lazere başlıcam, böyle uğraşamıyorum, inşl. kurtulurum. ınsanın psikolojisi bozuluyor resmen, kötü bi durum mafoldumben
- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
Kızlar bendede aynı dert var ama lazere gıttım bı faydası olmadı ÇÜnkı sıyahta olsa kalın deĞıllerdı
tÜy sarartıcı ıse sakın denemeyın Çok uzatıp kalınlaŞtırıyo
ben yandım sız yanmayın derım
evlıyımde Üstelık her yanım kıl ama yapacak bıŞey yok tek derdımız bu olsa keŞke elımız ayapĞımız saĞlamya dıye tesellı edıyorum kendımı sadece
hıÇ dert etmeyın yapacak bıŞey yok kızlar aldırmakta zor onları
tÜy sarartıcı ıse sakın denemeyın Çok uzatıp kalınlaŞtırıyo
ben yandım sız yanmayın derım
evlıyımde Üstelık her yanım kıl ama yapacak bıŞey yok tek derdımız bu olsa keŞke elımız ayapĞımız saĞlamya dıye tesellı edıyorum kendımı sadece
hıÇ dert etmeyın yapacak bıŞey yok kızlar aldırmakta zor onları
sormayın kızlar bende öyle yol şeklinde yok ama göbegimde var.sanırım eldivenle azaltmaya başlıcam..daha seyrekleşirirsem iyi olacak gibi.
sakın sakın eldıvenle alınca dahada cogaltıyo hemde kalınlaşıyo ben yaptım sımdı tüy yumagı gıbı oldumsenağlama
ben de 16. yaşındayım daha benimde göbeğimde var... ben de çok tüylüyüm sanırım mafoldumben ya 1 ay sonra tatilden döününce sivilceler için gittiğim cildiyeye sorucaz ama ben çok utanıyorum oda büyük ihtimal jinekoloğa göndericek eyvahedigeldismile ya ben öyle açıp göstermeye çok utanıyorum napıcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben