Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar göğüslerimin arasında çok ince tüyler vardı rahatsız olduğum için ağdayla alıyorum ama bu sefer de hassas olduğu için kızarıyor sanırım. nasıl engellerim bunu?
merhaba kızlar göğüslerimin arasında çok ince tüyler vardı rahatsız olduğum için ağdayla alıyorum ama bu sefer de hassas olduğu için kızarıyor sanırım. nasıl engellerim bunu?
Merhabalar ben de göğüs arası tüylerimden şikayetçiyim. Ağdaya almaktan korkuyorum güçlenir diye. Asıl amacım iğneliye gidip yoketmek. Göğüs arasına iğneli yaptıran var mı? Izler kalır mı
Bende bir kere almayı denedim, daha da arttılar. Arkadaşlar haklı sakın almayın. Ben de pişman oldum, şimdi bile gittikçe artıyorlar sanki. Valla ne yapacağımı bilmiyorum. Şu lazer epilasyonlardan alsam evde yapsam acaba geçerler mi bilmiyorum?