• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs arası tüyleri

krahe

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
13
1
6
28
merhaba kızlar göğüslerimin arasında çok ince tüyler vardı rahatsız olduğum için ağdayla alıyorum ama bu sefer de hassas olduğu için kızarıyor sanırım. nasıl engellerim bunu?

merhaba kızlar göğüslerimin arasında çok ince tüyler vardı rahatsız olduğum için ağdayla alıyorum ama bu sefer de hassas olduğu için kızarıyor sanırım. nasıl engellerim bunu?
Bebek pudrası sürüp öyle al ağdayla. Sonrasında tekrar pudrala kızarıklık olmaz büyük ihtimalle :KK28:

ben yıllarca aldım ama bunaldım artık iğneliye başladım. ağdaya ayırdığım vakti iğneliye ayırsaydım çoktan bitmişti şimdiye. bence iğneliye başla kesin çözüm

Merhabalar ben de göğüs arası tüylerimden şikayetçiyim. Ağdaya almaktan korkuyorum güçlenir diye. Asıl amacım iğneliye gidip yoketmek. Göğüs arasına iğneli yaptıran var mı? Izler kalır mı

Almayın kızlar ben aldım kıla döndü resmen kendi kendimi batırdım şimdi çok pişmanım

Bende bir kere almayı denedim, daha da arttılar.:KK43: Arkadaşlar haklı sakın almayın. Ben de pişman oldum, şimdi bile gittikçe artıyorlar sanki. :stop:Valla ne yapacağımı bilmiyorum. Şu lazer epilasyonlardan alsam evde yapsam acaba geçerler mi bilmiyorum?:KK42:

Back