Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gögsümün biri digerinden farkli.Sanki birinin üst tarafi daha sis gibi ne yapmam lazim böyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar..
slm bircecim bana cevap yazdigin icin tesekkürler.ama 3 aydir inmedi sizce normalmidir insan korkuyor.
birce siz kime oldunuz ve hala çok sertlermi:)
melone arkadaşım 3 ay olmuş doktora sorun siz bu durumu bence neden oldu diye geçicekmi diye, 3 ay sonra %80 in üzerinde şeklini almış oluyormuş,6 ay sonra % 100 e yakın şekil belirginleşiyormuş
Merhaba melonee..Ameliyat olalı baya bir süre geçti..Şimdiki durumunu merak ediyorum.Yeni üye oldum.Ben ameliyat olali 18 gun oldu.Benim de ayni problemim var.Sağ göğüs üstü daha şiş.1parmak kadar yukarıda..Sen ne yaptın acaba?Gögsümün biri digerinden farkli.Sanki birinin üst tarafi daha sis gibi ne yapmam lazim böyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar..
Merhaba black35.Göğüslerin ne durumda.Aynı problem bende de var.18.günümdeyim.Bır göğsüm oturdu.Öbür göğsüm şişmerhaba melonee benimde yaptıralı 3 ay oldu ve dediğin gibi biri daha yukarıda ben kontrole yakın zamanda gittim merak etme 6 aydan önce şekli tam olarak oturmuyormuş şuan için durum normal 6. ayı bekleyeceğz sonucu görmek için...