• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

canim bende cok merak ettim ama arkadaslik gonderemiyorum yeni oldugum icin herhalde.Bende doktor aramaktayim,.Sen bana gonderebilirmisin arkadaslik

Gami35 mrb :)) ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarini gormek istiyorum eklemem uygun olur mu senin icin
bende ameliyat arastirmalarina basladim bol bol fikir edinmem lazim sizlerden :)

Merhaba, henüz çok fazla resim yükleyemedim vakitsizlikten :)
Şuan oldukça iyi durumdalar hem çok doğal hemde gün geçtikçe güzelleşiyorlar.
Şişliklerim inmeye başladı. Yumuşamada var. Valla hergören hayran kalıyor diyebilirim :)
En güzel duyguda kızlar sütyen takmamak :D

Cem hocam yaptı yine yapacağını ne diyelim. Hiç düşünmeyin. Zaten söz konusu Cem Payaslı ise düşünmeye gerek bile yok derim herşey ortada.

Hayatımda aldığım en doğru karardır.

Şişliklerim inmeye başladı. Yumuşamada var. Valla hergören hayran kalıyor diyebilirim :)

Cem hocam yaptı yine yapacağını ne diyelim. Hiç düşünmeyin. Zaten söz konusu Cem Payaslı ise düşünmeye gerek bile yok derim herşey ortada.

ayyy canım bu fotodaki haliyle bile güzel duruyorlar :)) :1:

yenilerini de ekle lütfen doktor tercihim sayende Cem Payaslı dan yana olacak :)

ayyy canım bu fotodaki haliyle bile güzel duruyorlar :)) :1:

yenilerini de ekle lütfen doktor tercihim sayende Cem Payaslı dan yana olacak :)

en kısa zamanda yükleyeceğim :)
bence randevu alıp görüşün zaten o anda kararınızı verirsiniz. ;)

Cok gecmis olsun! Ben de 12 haziran bu persembe ameliyat oluyorum! Coooook heyecanliyim.. Bende arkadaslik talebi gonderiyorum size benimde ameliyat oncesi resimlerim var kabul ederseniz sevinirim.

Merhaba albümlerinizi görebilir miyim acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok gecmis olsun! Ben de 12 haziran bu persembe ameliyat oluyorum! Coooook heyecanliyim.. Bende arkadaslik talebi gonderiyorum size benimde ameliyat oncesi resimlerim var kabul ederseniz sevinirim.

hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz göğüslere kavuşursunuz :) ben kavuştum. sefasını sürüyorum yalan değil..

valla arkadaşlar, 23 .üncü günde böyle doğal bişeyle karşılacağımı hiç düşünmemiştim.. Gören hayret ediyor. :) yani sanki hep bendeymişler gibiler.
Dekolte bikini felan ... NAzar değecek diye ödüm patlıyor yaaa

valla arkadaşlar, 23 .üncü günde böyle doğal bişeyle karşılacağımı hiç düşünmemiştim.. Gören hayret ediyor. :) yani sanki hep bendeymişler gibiler.
Dekolte bikini felan ... NAzar değecek diye ödüm patlıyor yaaa

ne güzel canım maşallah:nazar:
yuvarlakmı damlamı senin

Arkadaşlar mrb :)

Bende Cem bey ile görüştüm ve ameliyat günümü aldım 1 hafta sonraya aldım günümü :)

Ameliyat tarihimi aldığımdan beri inanılmaz bir korku var içimde ya istediğim gibi olmazsa die sizde de aynı korkular oldu mu ?

Gün geçtikçe güzelleşiyorlar :) çok mutluyum kıxlarrr

canim ben de Cem Payasliyla gerceklestirdm operasyonu. Bugün 4. günüm. dedikleri gibi aman aman agri cekmedim hic ama bugun ilkkez sag gogsume giren krampla agladim. Sag gogsume 2 kez deneme yapmis belki ondandir dire dusunuyorum. odum kopuyor kapsul falan olacak diye. Ben sporcu sutyenini cikarip bakmadim bile henuz, merak ediyorum sen nasil ayna karsisina gecip cikariyodun hergun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Cem bey ile görüştüm ve ameliyat günümü aldım 1 hafta sonraya aldım günümü :)

Ameliyat tarihimi aldığımdan beri inanılmaz bir korku var içimde ya istediğim gibi olmazsa die sizde de aynı korkular oldu mu ?

hayırlı uğurlu olsun. İsteiğinden dahada güzel olacaktır. merak etmeyin.
Ben çok fazla hayal kurmadım. Sadece BÜYÜK olsun istedim. Saolsun hocamda bana en uygun olanını yaptı. İnan çok mutluyum.

canim ben de Cem Payasliyla gerceklestirdm operasyonu. Bugün 4. günüm. dedikleri gibi aman aman agri cekmedim hic ama bugun ilkkez sag gogsume giren krampla agladim. Sag gogsume 2 kez deneme yapmis belki ondandir dire dusunuyorum. odum kopuyor kapsul falan olacak diye. Ben sporcu sutyenini cikarip bakmadim bile henuz, merak ediyorum sen nasil ayna karsisina gecip cikariyodun hergun:)

ameliyatın ilk günleri yani ilk 1 hafta falan aynı durum bendede oldu .Özellkle sabahları uyandığımda ilk 10 dk felan. Ama şimdi böyle bir sıkıntım yok.
Çok normal zaten. Vucudun protezlere uyum sağlama süreci. Kapsül oluşmaz sanmıyorum. İçini ferah tut lütfen. 2 ay oldu ameliyat olalı keyfini sürmeye başladım bile :)
Benim kaslarım sıkı olduğu için 2.hafta sütyeni çıkarttırdı bana. İnan bana şuan seni sıkan o üzerindeki sporcu sütyenidir. Çıkınca acaip ferahlıyorsun :) benim öyle olmuştu.

Hic ama hic korkma. Bugun 4.gunum ilginc bir agrim ilkk ez oldu. 4 gün önce ameliyat sonrasi agrim olacak diye korkudan ölecektim, ilk ciktigimda bu mu agri demisim Cem Bey ve asistanina:) panik yapma emin ol tahmininden cok farkli gececek. Asistani zaten surekli ilgileniyor. Guleryuzlu oldukca. Bi de agri kesiciler sanki aninda geciriyor. Hemen uykuya daliyorsun.

Back
X