Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı
- Konu Sahibi gami35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gami high profil miydi seninkiler?
bir de istek gönderebilir miyim sana sakıncası yoksa?
Evet high profil. Tabi gönderebilirdin
Gün geçtikçe güzelleşiyorlar :) çok mutluyum kıxlarrr
Ne mutlu sana canım. :)) Darısı da biz olmak isteyenlerin başına
1 hafta üzerine bugün iş başı yaptım. Ağrı falan hiç bişiyi yok maaşallah.
Çok tuhaf ama ilkgün hafif bir sızı gibi bişiy hissettim buna ağrı dedim ama inanın bana hiç ağrı falan yaşamadım. Kas altı olmasına rağmen.
Şimdi göğüsümün sağ tarafına elim gidiyor hafif yumuşamaya başlamış bile.
Şuan tek sıkıntım sporcu sütyeni :)
Biran önce çıkartmak istiyorum okadar :)
İyiki olmuşum be kızlar. Sapık gibi kendimi ellemeyede devam ediyorum ama napiimm çok güzellerrrr :)
Çok tuhaf ama ilkgün hafif bir sızı gibi bişiy hissettim buna ağrı dedim ama inanın bana hiç ağrı falan yaşamadım. Kas altı olmasına rağmen.
İyiki olmuşum be kızlar. Sapık gibi kendimi ellemeyede devam ediyorum ama napiimm çok güzellerrrr :)
oh oh maşallah :)
şişlik ne durumda çok belli mi
valla canım, ön tarafta sertlik halen var ama göğsümün alt kısımlarında yumuşama başladı. Yani ilk güne oranla oldukça bi fark var.
yahu çok güzeller be :) henüz 10 gün bile olmadı. hızla iyileşiyor maaşallah
1 hafta üzerine bugün iş başı yaptım. Ağrı falan hiç bişiyi yok maaşallah.
MAŞALLAH SANA YA, bir haftada da bu kadar rahatlamışsın ne güzel
MAŞALLAH SANA YA, bir haftada da bu kadar rahatlamışsın ne güzel
evet cnm. yakında yeni resimlerde koyacağım.
darısı olmak isteyen herkezin başına.
ertelemeyin oluverin gitsin...
valla canım, ön tarafta sertlik halen var ama göğsümün alt kısımlarında yumuşama başladı. Yani ilk güne oranla oldukça bi fark var.
yahu çok güzeller be :) henüz 10 gün bile olmadı. hızla iyileşiyor maaşallah
oh ohhhh. darısı bana
yakınlarından anlayan filan oldumu
oh ohhhh. darısı bana
yakınlarından anlayan filan oldumu
Yani fark ediliyor tabi. Ama okadar umursamıyorum pek takıntılı drğilim o konuda. Sonuçta mutluyum, ve evet silikon taktırdım diyorum :) ama yeni tanıyan insan anlamaz çünkü o kadar doğal oldu. Yakınlarımda baktıklarında çok doğal olduğunu söylüyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keski benim de meme kucukluyü diye bir problemim olsa. Büyük memeden iyidir kücük
işte olan şikayetçi olmayan şikayetçi. :)
hiç şikayet etmeyin bence. inanın olmamamsı çok başka bi duygu.
sizin çokmu büyük ?
Yok canim o kadarda asiri büyük olmasa da bedenime gore büyük. Bana uygun deyil elbise secerken zorlaniyorum bazen. (
Küçültme yapabilirsin eğer sıkıntı yaşıyorsan. Sağlık sorunuda yapıyor çünkğ
Dün kontrolün vardı.. :) herşey mükemmel. Masajlara başladım.
Sütyeni çıkarttım. Cem bey takmama gerek olmadığını söyledi.
O sıkıcı sütyenden kurtulduğuma sevindim. Çıkılşta hemen bir çamaşırcıya girdim. ve sütyen almaya çalıştım. Ve şişlikten olsa gerek 90 B ye zor girdim :)))))
İlk tecrübe kötüydü tabi.. Son çare evde kardeşimin 85 c beden sütyenini giydim ve şuan o üstümde..
Sütyeni çıkarttım. Cem bey takmama gerek olmadığını söyledi.
O sıkıcı sütyenden kurtulduğuma sevindim. Çıkılşta hemen bir çamaşırcıya girdim. ve sütyen almaya çalıştım. Ve şişlikten olsa gerek 90 B ye zor girdim :)))))
İlk tecrübe kötüydü tabi.. Son çare evde kardeşimin 85 c beden sütyenini giydim ve şuan o üstümde..
evet cnm. yakında yeni resimlerde koyacağım.
darısı olmak isteyen herkezin başına.
ertelemeyin oluverin gitsin...
Gami 35 tebrik ederim arkadasim :))
Benimde ameliyat olmayi dusunuyorum arastiriyorum buaralar.
Oncelkle eklemis oldugun fotolari nerden gorebiliyoruz onu ogrenmek istiyorum yeniyimde :)) birde fiyat bilgisini ozelden paylasabilir misin
Gami 35 tebrik ederim arkadasim :))
Benimde ameliyat olmayi dusunuyorum arastiriyorum buaralar.
Oncelkle eklemis oldugun fotolari nerden gorebiliyoruz onu ogrenmek istiyorum yeniyimde :)) birde fiyat bilgisini ozelden paylasabilir misin
resimleri görebilmen için arkadaş olman gerekiyır. ve belli bir mesaj sayısını geçmen gerekiyor.
Fiyat bilgisini burdan paylaşmak etik olmuyor. O yüzden paylaşmıyorum Ancak randevu ücretsiz. görüşebilirseniz.
resimleri görebilmen için arkadaş olman gerekiyır. ve belli bir mesaj sayısını geçmen gerekiyor.
Fiyat bilgisini burdan paylaşmak etik olmuyor. O yüzden paylaşmıyorum Ancak randevu ücretsiz. görüşebilirseniz.
Sanirim 25 ve uzeri msj gondermem gerekiyor fotolari mail yoluyla paylasabilir misin peki coooookk merak ediyorum :)