ark serum fizyolojik silikon taktırıcaktım ama sızma yapıyomuş ve belli süre sonra bu sızan tuzlu su göğüs boyutunu küçültmekle kalmayıp su sesi çıkarıyomuş bi sürü doktorla görüştüm hiçbiri tavsiye etmiyo :1no2:en sağlıklısı ve güvenilir olan silikonlar yeni çıkan jel olanlarmış ayrıca şunuda öğrendim damla silikonda kaymalar olabiliyomuş tabi bu bi ihtimal bilginiz olsun istedim 1 senedir araştırıyorum çünkü benim ameliyatıma 4 gün kaldı kasaltı yuvarlak jel taktırıcam umarım güzel olur :1rolleyes:
z£yn€p;2181640 .!.:Selam Demeterer.
Ben de Onep'te göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sen kaç cc taktırdın?Ne kadar ödedin?Fiyatlar maximum kaça kadar oluyo tahminen?Doktorunun adı neydi?Cevap yazarsan çok sevinirim.Teşekkürler.
merhaba mia bende bişey sormak istiyorum bende 3 gün snr ameliyat olucam aslında damla şeklindekini çok istiyorum ama duyduğum ve araştırdığım kadarıyla kayma yapabiliyomuş bide kas altına önermiyo doktorum o yüzden yuvarlak taktırıcam sana takılan neydi kaç cc di cevaplarsan çok sevinirimdemeterer sana nerden takılmıştı silikonlar? benimki göğüs altı ve hala izlerim geçmedi ama doktorum zaten 6 ayı bulacağını söyledi. Epey açıldı rengi ama hala pembe pembe duruyor iz senin de öylemi??
xxdenizxx canım ameliyattan sonra 10 gün içinde (2 kereydi yanlış hatırlamıyorsam) kontrole gideceksin. Zaten 3 gün diren takılı kalıyor onları da çıkartacak. Sonra sana masaj öğretecek onu uygulayacaksın ama ben yarın gideceğim tekrar Barış Bey'e, istersen senin için ayrıntılı olarak sorarım kontrol kısmını nasıl halledeceğinizi? Bu arada ben gerçekten çok memnunum doktorumdan. Gören herkes hayran kalıyor zaten hiçbir şekilde silikon olduğu belli değil kas zarına koyduğu için ve kullandığı silikonun kenarları çok ince olduğu için hiçbirtaraftan iz yapmadı ve ele gelmiyor. Burada bazı arkadaşlarımız ameliyattan sonra göğüslerinin alt kısmına dokunduklarında silikonu hissettiklerini söylemişlerdiumarım onlarınki de düzelmiştir. Ben gerçekten çok şanslıydım ameliyat konusunda. Gözüm kapalı, içim rahat tavsiye ederim canım Barış bey'i.
merhabalar ben geldiiimm ameliyatı dün oldum ve hastanede kaldım.bugün çıkardılar.herşey yolunda gitti çok ağrı sızı hissetmedim.mentor high 275 cc kullandılar.kendime geldiğimde zaten sporcu sütyeni takmışlardı.herşey harikaydı inanılmaz bir ilgi vardı her saat nabız ve tansiyon ölçtüler.her iki saatte bir ilaç verdiler.bugün doktor direnleri çıkardı.göğüslerimi gördüm sitem ettim neden daha büyük değil diye.oda sana olmazdı dedi.yinede sinir oldum baştan beri büyük göğüs istediğimi söylemiştim çünkü.doğal göğüs yapmış şu anda şiş ama şişleri inince dahada küçülecek gibi hissediyorum size yinede bilgi veririm.türkiyenin dört bir yanından estetik için gelmişler inanamadım.ayrıntıları yine konuşuruz.fiyatıda konuştuğumuz gibi çıkmadı daha cüzi bir rakam ödedim.
merhaba arkadaşlar...ben yeni üye oldum..ilgilendiğim bir konuydu ve yazdıklarınızı okudum...ben de göğüsten yana çok şikayetçiyim..gerçekten göğüslerim yok diyebilirm. o kadar ki küçükler...slikon taktırmayı ben de çok istiorm fakat önümde bir sürü engel var..aile ve para en önemlisi..slikon taktıranların yazdıklarnı okuduğumda (utanarak sölüorm) çok kıskandım. özellikle şu cümle.. " hala giyinip soyunurken sevindirik oluyorum, sütyen almak, mağazada kıyafet denemek ne kadar büyük keyif sende yaşayacaksın canım "......herşei okuyamadım ama sizden utana sıkıla slikon taktırmanın maliyetini ve bunu tek başıma ailem olmadan yapmam mümkün mü die öğrenmek istiorm...gerçekten çok çaresizim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?