Gögüs ağrısı.

Raiiin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
333
258
53
Arkdslar selam, son adetim mart 18de bitti. 25 yumurtlma oldu. Ayın 18inden snrada degerlendirdim 25 26 da degerlndirdim.
Ama son 3 gündür gögüs agrim var dokunamıyrm şiştiler. Hormonlarmda gayet iyi muayane olmustm.
Sebebi ne olabilir sizce böyle olan varmı ? Suan dokunamıyrm gögüslerime.

Hamilelik belirtisi olabilir

En son 26snda oldu iliskim bu süre zarfnda olabilirmiki.Erken yumurtlamam oldu adetime nerdeyse 12 gün var
Korunmadıysanız olabilir bazı durumlarda regl büter bitmez gebe kalanlarda var imkansız değil.. göğüslerde ağrı hassasiyet oluyor gebeliğin ilk belirtilerinde tabi adetiniz gecikmemiş henüz

Korunmadıysanız olabilir bazı durumlarda regl büter bitmez gebe kalanlarda var imkansız değil.. göğüslerde ağrı hassasiyet oluyor gebeliğin ilk belirtilerinde tabi adetiniz gecikmemiş henüz
Yok korunmuyoruz zaten, bebek istiyoruz. Cok agrm oluyor ozellikle sabah yataktan kalktgmda dokunamıyrm suan bile agriyor. Adetime daha var bakalım kısmet, teskrler cevap verdiginiz icin

Yok korunmuyoruz zaten, bebek istiyoruz. Cok agrm oluyor ozellikle sabah yataktan kalktgmda dokunamıyrm suan bile agriyor. Adetime daha var bakalım kısmet, teskrler cevap verdiginiz icin
Bendede aynı belirtiler olmustu adet olucam zannetmisttim fakat hamile kalmıştım insallah sizede böyle oluyordur

Ovulasyon test ımı kullanarak oğrebiuorsunuz yumurtlama gununu

Ovulasyon test ımı kullanarak oğrebiuorsunuz yumurtlama gununu
Hayr kullanmyrm, akıntm oluyor seffaf uzayan sümüksü bi akıntı. Doktor o akıntı geldigi zaman iliskiye girmemi söyledi. Bu ay tutmazsa ovulasyn testi kullanıcm bi denicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…