Kızlar merhaba bebeğim 3.haftasına girdi ve bu sıralar çok emmek istiyor sürekli veriyorum bende ama göğüs uçlarım o kadar acıyor ki bazen dayanamayıp çekmek zorunda kalıyorum lansinoh krem kullanıyorum iyileşir gibi oluyor yine aynı sonra kalkan da bir işe yaramadı başka önerisi olan var mı acaba
Kızlar merhaba bebeğim 3.haftasına girdi ve bu sıralar çok emmek istiyor sürekli veriyorum bende ama göğüs uçlarım o kadar acıyor ki bazen dayanamayıp çekmek zorunda kalıyorum lansinoh krem kullanıyorum iyileşir gibi oluyor yine aynı sonra kalkan da bir işe yaramadı başka önerisi olan var mı acaba
Ben silikon göğüs kalkanı kullandım ama sürekli taktım emmesi bitince sütümü şurup kapattım. Bir buçuk ay sonra silikonları çıkardım evde üstsüz gezmeye başladım çünkü thisortume düğmesine dayanamiyodum . Krem suruyodum. Emme vakti kremleri yıkayıp emzirip tekrar kremliyodum. Bir iki hafta içinde geçti hassasiyeti.
Gümüş göğüs kapaklarının çok işe yaradığını okudum. Ilk bebegimde ben de aglayarak emziriyordum. Zamanla yaralar azaldı ama sütten kestigim 2 yasa kadar tamamen iyilesmedim hiç. Şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum, gümüş kapaklardan alacağım mutlaka. Ebebekte 100 liraya var şu an.
Garmastan krem bende ise yaradı ama ikinci gebeligimde pahali diye almadım ayva çekirdeği jeli denedim bde eczaneden bitkisel bir yağ aldim göğüs ucu yarasına iyi gelen 6 ay acıdan snra artik o fayda etmişti