- Emoji Skoru
- 1.496
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Madamgonca
Hiç yüzüstü yapmam ... Çıkarınca daga çok acıyorOlabilir çıkarınca geciyor mu? Bir de bazen yüz üstü yatinca da ağrı yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yüzüstü yapmam ... Çıkarınca daga çok acıyorOlabilir çıkarınca geciyor mu? Bir de bazen yüz üstü yatinca da ağrı yapıyor
Stresten regl düzenin değiştiyse erkenden olacaksan belki olabilir. Ama yine de ilk işin doktora görünmek olsun.Acaba sinir stresten olmuş Olanilir mi
doktır muayenesinden korkuyorum daha önce hiö yaptırmadımStresten regl düzenin değiştiyse erkenden olacaksan belki olabilir. Ama yine de ilk işin doktora görünmek olsun.
Hiç doktora gitmediniz mi anlamadımdoktır muayenesinden korkuyorum daha önce hiö yaptırmadım
Hayır hiç doktora Göğüs için gitmedim muayene olmaktan korkuyorumHiç doktora gitmediniz mi anlamadım![]()
Ellemiyorlar memeni sadece ultrason cekiyorlar korkacak birsey yok.doktır muayenesinden korkuyorum daha önce hiö yaptırmadım
Acı oluyor mu ?Ellemiyorlar memeni sadece ultrason cekiyorlar korkacak birsey yok.
Çok geçmiş olsunDr.dan korkmayın elle kontrol ediyor sadece bekarken banada olmuştu süt bezeleriniz çok fazla onlar ağrı yapmış dedi doğurunca geçer dedi ikinci kez agridiginda ikinci kızıma hamile kaldığım gündü hissettim onun yolculuğunu tam bir hafta sürdü ağrım
Yok hayir acili birsey degil memeyle alakali seyler.Ultrasonda sadece alet teninize degiyor bastirmiyorlar bile.Acı oluyor mu ?
Işte çık hassas şu anda baskı uygulanırsa acır kesşnYok hayir acili birsey degil memeyle alakali seyler.Ultrasonda sadece alet teninize degiyor bastirmiyorlar bile.
Hayırlı olsun canımBen de aynısını yaşadım adete 10 gün kala hassasiyet ve ağrı" sonuç hamilelik
Abartma lutfen elliyorsun sutyen takiyorsun degilmi bunlar daha cok baski uyguluyor emin ol.Işte çık hassas şu anda baskı uygulanırsa acır kesşn
Öyle ama korkuyorum yine deAbartma lutfen elliyorsun sutyen takiyorsun degilmi bunlar daha cok baski uyguluyor emin ol.
Once memen icin ya kadin doguma yada genel cerraha ordanda psikologa git ve cok takiyorum pimpirikliyim diye belirt normal degil cunku hayatina eziyet ediyorsun.Öyle ama korkuyorum yine de
Eğer geçmezse kesin gideceğimOnce memen icin ya kadin doguma yada genel cerraha ordanda psikologa git ve cok takiyorum pimpirikliyim diye belirt normal degil cunku hayatina eziyet ediyorsun.