- Emoji Skoru
- 1.496
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Her ay olmuyordu ilk bu ay olduBen o ağrıları her ay çekiyorum hormonlarımızın bizlere azizliği diye biliyorum
Ama genede siz bir doktora görünün
Tümümeme ağrısı yani. Tum memede mi yoksa belirli bi yeri mi ağrıyor?
Belki de erken adet olacaksiniz belki hamilesiniz . Devam ederse genel cerrahiye gitmekte fayda var. Geçmiş olsun
Belki hamileliktir. Bazıları üstüne görme Yaşar, göğüs ağrısından başka bişey yaşıyormusunuz değişik?Merhabs arkadaşlar ,
Çok fazla konu açtım bu aralar ama kusura bakmayın .
Yaklaşık bir haftadır göğüslerimde Ağrı var ve adet olmama daha 19 gün var. Göğüs ağrısı neden olabilir ? Daha önce hiç basına gelen var mı ?
Erken olamam regl biteli 10 gün oldu çünkü acaba sütyenden Olanilir mi ?Belki de erken adet olacaksiniz belki hamilesiniz . Devam ederse genel cerrahiye gitmekte fayda var. Geçmiş olsun
Sanmıyorum çünkü 10 gün evvel regl bitti . O arada hamile olabileceğimi sanmıyorum değişik baska birşey yaşamıyorumBelki hamileliktir. Bazıları üstüne görme Yaşar, göğüs ağrısından başka bişey yaşıyormusunuz değişik?
Anladım regl den önce hamile kalmış olabilir misiniz acaba diye düşünmüştüm bende.Sanmıyorum çünkü 10 gün evvel regl bitti . O arada hamile olabileceğimi sanmıyorum değişik baska birşey yaşamıyorum
Sanmıyorum hamile olsam regl olmazdımAnladım regl den önce hamile kalmış olabilir misiniz acaba diye düşünmüştüm bende.
Geçmiş olsun.
O nedir ?Mastit olabilir mi?
Anlıyorum canım ama anlatmak istediğimi anlamadın sanırım.Sanmıyorum hamile olsam regl olmazdım
O nedir ?
Hm tamam şimdi anladım ama yok ya bu hamilelik değil benceAnlıyorum canım ama anlatmak istediğimi anlamadın sanırım.
Bazı hamileliklerde aylarca normal dönemlerinde regl olursun, üstüne görme derler. Ondan bahsediyorum :)
Benimde aklıma acaba sütyen sıktı mı diye geldiGenelde emzirenlerde oluyor ama emzirmeyenlerde de olabiliyormus. Süt kanallarında iltihap oluyor ağrı ve siskinlik yapiyor.
Her ikisinde birden göğsün tamamına aynı ağrıyı vermez o. Belirli bir yerde ağrısı şiddetli olur özellikle ve ateş ve titreme yapar. Bence o değildir.Genelde emzirenlerde oluyor ama emzirmeyenlerde de olabiliyormus. Süt kanallarında iltihap oluyor ağrı ve siskinlik yapiyor.
Benimde aklıma acaba sütyen sıktı mı diye geldi
Acaba sinir stresten olmuş Olanilir miHer ikisinde birden göğsün tamamına aynı ağrıyı vermez o. Belirli bir yerde ağrısı şiddetli olur özellikle ve ateş ve titreme yapar. Bence o değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?