• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı ???

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.496
Puanlar
63
Merhabs arkadaşlar ,

Çok fazla konu açtım bu aralar ama kusura bakmayın .
Yaklaşık bir haftadır göğüslerimde Ağrı var ve adet olmama daha 19 gün var. Göğüs ağrısı neden olabilir ? Daha önce hiç basına gelen var mı ?

Ben o ağrıları her ay çekiyorum hormonlarımızın bizlere azizliği diye biliyorum
Ama genede siz bir doktora görünün

Merhabs arkadaşlar ,

Çok fazla konu açtım bu aralar ama kusura bakmayın .
Yaklaşık bir haftadır göğüslerimde Ağrı var ve adet olmama daha 19 gün var. Göğüs ağrısı neden olabilir ? Daha önce hiç basına gelen var mı ?
Belki hamileliktir. Bazıları üstüne görme Yaşar, göğüs ağrısından başka bişey yaşıyormusunuz değişik?

Belki hamileliktir. Bazıları üstüne görme Yaşar, göğüs ağrısından başka bişey yaşıyormusunuz değişik?
Sanmıyorum çünkü 10 gün evvel regl bitti . O arada hamile olabileceğimi sanmıyorum değişik baska birşey yaşamıyorum

Mastit olabilir mi?

Genelde emzirenlerde oluyor ama emzirmeyenlerde de olabiliyormus. Süt kanallarında iltihap oluyor ağrı ve siskinlik yapiyor.
Her ikisinde birden göğsün tamamına aynı ağrıyı vermez o. Belirli bir yerde ağrısı şiddetli olur özellikle ve ateş ve titreme yapar. Bence o değildir.

Back