• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı yaşamadan gebe kalanlar 😳

neslikrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
28
12
3
33
Yardımcı olur musunuz lütfen hiç göğüs ağrım Yok ama iki gündür aşırı halsizlik mide bulantısından ölüyorum hsg çektirdim bu 2. Ayım Doktorum ilk 3 ay çok önemli dedi ilk Aydan sonuç alamadım bu ay biraz umutluyum ama hiç göğüs ağrım Yok bu belirtiyi yaşamadan gebe kalan var mı

Yardımcı olur musunuz lütfen hiç göğüs ağrım Yok ama iki gündür aşırı halsizlik mide bulantısından ölüyorum hsg çektirdim bu 2. Ayım Doktorum ilk 3 ay çok önemli dedi ilk Aydan sonuç alamadım bu ay biraz umutluyum ama hiç göğüs ağrım Yok bu belirtiyi yaşamadan gebe kalan var mı
Ben gogus agrisini 3. Ayda yasamaya basladim herkesin belirtisi.bir olmuyor umutsuzluga kapilma bence.

İlk gebeliğimde inanılmaz göğüs ağrısı yaşamıştım öyle ki eşimle dahi sarılamazdık okadarda hassastı. İkincisinde ise hiç olmadı.

Benim oldu ama adet döneminde de olurdu zaten bu arada 2. Kez hsg çekilmiştim ikinci ayımda gebe kaldım kendiliğinden rabbim inşallah sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin

Ağırmamıştı benim göğüslerim ama yanıyordum sıcaktan çok sıcak basıyordu

ben yaşamadım sonra kimyasala döndü zaten. kasıklarımda batma ve çekilme oluyordu. ama kimyasaldan sonra yaşadığım her regl de kasık batması olduğundan hatta adetliyken bile (bu yüzden psikolojik diyemiyorum) o belirtiyi de saymıyorum artık.

İlk gebeliğimde inanılmaz göğüs ağrısı yaşamıştım öyle ki eşimle dahi sarılamazdık okadarda hassastı. İkincisinde ise hiç olmadı.
Çok teşekkürler ahh işte vücudumuzu çok dinliyoruz dinlemesek teşekkürler cevabın için artık bekleyip görücem

aminn çok teşekkür ederim benimde hsg çektirdikten sonraki ilk 3 ay Doktorum çok önemli olduğunu söyledi ilk Aydan sonuç alamadık bakalım bu 2. Ay hiç göğüs ağrım Yok ama kaç gündür hiç halim Yok elden ayaktan düştüm resmen
Benim oldu ama adet döneminde de olurdu zaten bu arada 2. Kez hsg çekilmiştim ikinci ayımda gebe kaldım kendiliğinden rabbim inşallah sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin

aminn çok teşekkür ederim benimde hsg çektirdikten sonraki ilk 3 ay Doktorum çok önemli olduğunu söyledi ilk Aydan sonuç alamadık bakalım bu 2. Ay hiç göğüs ağrım Yok ama kaç gündür hiç halim Yok elden ayaktan düştüm resmen
Test günün ne zaman

Sıfır belirti ile de gebe kalabilirsin herkesin belirtisi bir olsa bunu bilir sormazdık zaten. Benim göğüs ağrım çok olmuştu mesela. Her belirtiyi de yasayabilirsin hiç bir belirti de yaşamayabilirsin. En iyi belirti adet gecikmesidir lütfen belirti arayıp stres yapma 🙌

Cnm gogus agrisi derken benim adet zamaninda biagri fln olmadi sadece dolgundu ve kahverengi bolumu dokununca hassasti ama gogsumde agri fln yoktu hiç ille olcak diyede bisey yok buarada bende hsgden 3 ay sonra hamile kaldim

Sıfır belirti ile de gebe kalabilirsin herkesin belirtisi bir olsa bunu bilir sormazdık zaten. Benim göğüs ağrım çok olmuştu mesela. Her belirtiyi de yasayabilirsin hiç bir belirti de yaşamayabilirsin. En iyi belirti adet gecikmesidir lütfen belirti arayıp stres yapma 🙌
Böyle bende hamile kafasıyla yorum yapmak istiyorum ya çaresizce cevap bekleyen kullanıcılara İnan o kafa çok rahat bir kafa allah benim gibi isteyen herkeslere nasip etsin inşallah

Cnm gogus agrisi derken benim adet zamaninda biagri fln olmadi sadece dolgundu ve kahverengi bolumu dokununca hassasti ama gogsumde agri fln yoktu hiç ille olcak diyede bisey yok buarada bende hsgden 3 ay sonra hamile kaldim
Hadi bakalım benim 2. Ayım hsg de 1 ay daha şanslı görüyorum kendimi

Böyle bende hamile kafasıyla yorum yapmak istiyorum ya çaresizce cevap bekleyen kullanıcılara İnan o kafa çok rahat bir kafa allah benim gibi isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
Sen benim yıllarca cocuğum olmadığını bilmeden yorum yapıyorsun. Şu an hamile olmam seni anlamıyorum demek değil

Olur tabiki niye olmasin baska bi sorun varmiydi bende pko vardi mesela coksukur oldu yinede
Hiç bir sorun yok herşeye detaylı bakıldı Doktorum sadece çok küçük 2cm lik bir kist var sol yumurtada ama bu sorun teşkil etmez demişti onun dışında hiç bir problem Yok

Oğluma hamile kaldığımda hiç belirtim olmadı ama haziran da kimyasal geçirdim onda aşırı gaz ani sıcak basmaları ve göğüs ucu kaşınması gibi belirtiler yaşadım hiç belli olmuyor canım göğsüm hiçbir hamikeliğimde ağrımadı ayrıca

Back