Göğüs ağrısı olmadan hamile kalan varmı

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
slm kızlar ben buay hamilelikten şüpelenıyorum 3 ay önce düşük yaptım ozaman gögüslerim hassaslasmıstı bu sefer dıger belırtiler var ama göğüsümde bi degişiklik yok böyle olupta hamile olan varmı??

canım herkesde aynı belirtiler olmak zorunda değil göğüs ağrısı yada hassasiyeti olmadanda hamile olunabilir inşallah hamilesindir canım

Canım herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok Bence belirtilere fazla takılma..

slm kızlar ben buay hamilelikten şüpelenıyorum 3 ay önce düşük yaptım ozaman gögüslerim hassaslasmıstı bu sefer dıger belırtiler var ama göğüsümde bi degişiklik yok böyle olupta hamile olan varmı??

canım aynı soruyu her ay bende soruyorum kendime..
ilk hamileliğimde benimde göğüslerim çok acımıştı, bi acayip olmuşlardı..
5 aydır bebek istiyoruz ve adet yaklaşınca göğüslerden anlıyorum olmadığını :KK43:
acaba 2 hamilelikte belirtiler birbirinden farklı olabilir mi?

valla cnm bende hamileyim...bnm hiç göğüs ağrım olmadı....öyle şişmedi de...
sadece uçları dokunduğumda hafif sancı yapıyor...

canim merhaba benim tam tersi olmustu adet donemimde hep gogus agrim olurdu olmadan 1 hafta once baslardi agrimaya ilk defa hic agri olmadi ve oyle tahmin etmistim test yaptim ve pozitif cikti .her seferinde farkli olablir kendini uzme olabilrisin

canim merhaba benim tam tersi olmustu adet donemimde hep gogus agrim olurdu olmadan 1 hafta once baslardi agrimaya ilk defa hic agri olmadi ve oyle tahmin etmistim test yaptim ve pozitif cikti .her seferinde farkli olablir kendini uzme olabilrisin

bende düşük yaptıktan sonra birkrre adet gördüm hamile kalmadan önce adet olucagım zaman gögüs agrım olurdu düsükten sonra ilk adetimdede hic agrım olmadı adetim 2 gün gecti halen bişey yok hafif kasıklarımda baskı var gercı hamile kalmadan önce adetim düzensizdi tedaviyle normal oluyodu acaba düsükten sonra adet kendiliginde düzene girermi

arkada$lar bende adet dùzensizligi var ve bu ay yine 1 hafta gecikti.test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye.her adet öncesi gögùs agrim olurdu bu ay hic yok ama tanidigim herkes hamileyken ilk gögùslerinden anlarlarmis kafayi yiyecegim

X