• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı akıntı bel ağrısı adet gecikmesi var ama kan negatif

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhabalar arkadaşlar adetim 6 gün gecmisti dün bu belirtiler var test yaptım negatif kan verdim oda negatif çıktı ama anlamadım gecikmeye de baglamiyorum sonucu aslında geçen ay geçti ama hiç suphelenmedim çünkü bende göğüs ağrısı akıntı olmuyor normalde bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim ikisinde de gebeligimi anladm dış gebelik de geç döllenme olmuştu 9. gün idrar testim negatif 11. gün silik çıkmıştı o zaman kan vermemiştim hemen şimdi kan verdim kan kesin sonuç olurmu sizce belirtilerim olmasa zaten kendimide umutlandirmam ben aklım çok karıştı buna benzer birşey yaşayan varmi

Kan kesin sonuç ama ben emindim olduğuna çünkü göğüs ağrısı tek ve en belirgin belirti benim için kendimi tanıyorum çünkü geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm çünkü önceki yaşadığım olayda öyle oldu lekelenmemden sonra 11 gün gecikmede pozitif olmuştu emindim hissettim çünkü vardı bayram günü kayinbabamin kamyonu var onunla kurban kesimi yerine gitmiştik ve araba çok hopluyor zıplıyor 😔 kasıklarıma ağrı girdi hemen ve leke geldi ardından pıhtı geldi bir parça ve yerlesemedi o kadar üzüldüm ki esimede demiştim halbuki eşim gitmemide istemedi ama kaynanam yüzünden 😣 sebeb oldular buna bile bile kızıyorum içimden istemesemde 😢

Kan kesin sonuç ama ben emindim olduğuna çünkü göğüs ağrısı tek ve en belirgin belirti benim için kendimi tanıyorum çünkü geç döllenme olmuş olabilir diye düşündüm çünkü önceki yaşadığım olayda öyle oldu lekelenmemden sonra 11 gün gecikmede pozitif olmuştu emindim hissettim çünkü vardı bayram günü kayinbabamin kamyonu var onunla kurban kesimi yerine gitmiştik ve araba çok hopluyor zıplıyor 😔 kasıklarıma ağrı girdi hemen ve leke geldi ardından pıhtı geldi bir parça ve yerlesemedi o kadar üzüldüm ki esimede demiştim halbuki eşim gitmemide istemedi ama kaynanam yüzünden 😣 sebeb oldular buna bile bile kızıyorum içimden istemesemde 😢
Arabada hoplayıp zıplayınca gelen pıhtının bebekten kaynaklandığını sanmıyorum. İnşallah tez zamanda olsun

Arabada hoplayıp zıplayınca gelen pıhtının bebekten kaynaklandığını sanmıyorum. İnşallah tez zamanda olsun
Bence ondan canım kasık ağrısı oldu çok fazla pıhtı gelince geçti bir gün açık renk kanama oldu ertesi gün normal adet geldi hadi diyelim yoktu 26 yaşındayım normal adetim öyle başlamıyor benim ilk kez böyle oldu ben dha önce kimyasal gebelik yaşadım ona benzer durum aynı şeydi gelen pihtida

Back