Evet o yüzden emziriyorum gögüs ucumda yara yok Elhamdülillah lakin içi çok acıyor bebeğimi emzirdikten sonrada eger sagmasam ağrıdan duramıyorum sırtıma vuruyor doktor mastit yok dedi teşekkür ederimEmzirmezsen iltihaplanma olur, fazla geliyorsa çekmen de gerekir. Eğer göğüs çok şişer ve emmiyorsa da ağrır. Göğüs ucu ağrıyorsa, yani yanıyorsa onun için kremler var. Az da olsa işe yarıyor. Bir süre sonra geçecek. Hayırlı olsun bebeğin :)
Evet var göğsümün içi çok acıyor hatta sırtıma vuruyor agrısıGöğüs ucunuzda süt kabarcığı varmı? Böyle kabuk gibi olur. Ben emzirirken iki kez oldu ne yazikki çok acılı ve ağrılı oluyor. Süt kabarcığı süt kanalını tıkıyor ve mastite sebep veriyor
O beyazlık varsa dr nasıl görmedi, sen söyleseydin keşke dr a. Benim de susam tanesi gibi göğüs ucunda beyazlık vardı. Kabuk gibi, onu kaldırdım ama hiç kolay olmadı , altından yoğurt kıvamında süt çıktı. İyice sağıp attım o sütü, iltihaplı olur diye.Evet var göğsümün içi çok acıyor hatta sırtıma vuruyor agrısı
O süt kabarcigini ben iğnenin ucunu ocakta ısıtip patlattım sagdim öyle rahatlamıştım bendede cikmisti açısından emzirmek acitiyordu üstelik 1 yaşına yakin cikmistiEvet var göğsümün içi çok acıyor hatta sırtıma vuruyor agrısı
Canım öncelikle rabbim yardımcın olsun. Hemen bir kadın doğum doktoruna git. Bu emzirme dönemlerinde süt kanallarinsa tıkanıklık ya da iltihab gelişebiliyor. Mastit diyorlar yanılmıyorsam. O çok ağrı yapar memeye. Bir an önce git . Göğsünde süt bırakma. Fazla sütü sağ.Selamun aleyküm sevgili anneler 2 aylık bir bebeğim var ve bebeğimi emzirirken çok şiddetli agrım oluyor bebeğim birazda emse ben o gögüs ağrısından kıvranıyorum hastaneye gittim hiç birşeyin yok emzirceksin dedi doktor ama ağrıdan bebeğe gözümü veremiyorum çok zor aglaya aglaya veriyorum bazen emzirdikten sonra düzenli sagmakta bana fayda vermedi bu konuyu yaşayan tecrübesi olan bilgi sahibi olan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
Ben de iltihap oldu ama aşırı bir iltihap bayağı yoğun bir buçuk aydır devam ediyor crp 126 çıktı . 2 kutu antibiyotik bitirdim hala aynı bir öneriniz var mıO beyazlık varsa dr nasıl görmedi, sen söyleseydin keşke dr a. Benim de susam tanesi gibi göğüs ucunda beyazlık vardı. Kabuk gibi, onu kaldırdım ama hiç kolay olmadı , altından yoğurt kıvamında süt çıktı. İyice sağıp attım o sütü, iltihaplı olur diye.
İyi bir genel cerraha gidinBen de iltihap oldu ama aşırı bir iltihap bayağı yoğun bir buçuk aydır devam ediyor crp 126 çıktı . 2 kutu antibiyotik bitirdim hala aynı bir öneriniz var mı
Cocugu ters emzirmeyi denediniz mi? Ben bunu cok kisiden gordum. İse yaradigini soyluyorlar.Selamun aleyküm sevgili anneler 2 aylık bir bebeğim var ve bebeğimi emzirirken çok şiddetli agrım oluyor bebeğim birazda emse ben o gögüs ağrısından kıvranıyorum hastaneye gittim hiç birşeyin yok emzirceksin dedi doktor ama ağrıdan bebeğe gözümü veremiyorum çok zor aglaya aglaya veriyorum bazen emzirdikten sonra düzenli sagmakta bana fayda vermedi bu konuyu yaşayan tecrübesi olan bilgi sahibi olan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?