Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde yaşıma göre gögüslerim büyük ve ne yapacağımı bilmiyorum gögüslerim yüzünden istediğim kıyafeti giyemiyorum nolur bana etkili bir çözüm söyleyin daha fazla büyümesini istemiyorum
Her gün düzenli spor soğuk su masajı ve diğerleri... Okuyun mesajı ordan anlayacaksınız zaten...
Tunus baklası;
*göğüslerin gelişmesini sağlamak
*göğüslerin dikliğini ve dolgunlugunu muhafaza etmek
*gögüsler dogum emzirme yaşlanma gibi sebeblerden dolayı sarkmış pörsümüş ise yeniden toparlanmasını sağlamaktadır.
Hazırlanışı;2 yemek kaşığı tunus baklası unu 1 çay bardağı su ile karıstırılır.Orta ateşte yarım saat kadar pişirilir sonra soğutulur ve soğuk halde memeler üzerine ve bilhassa meme kasları üzerine(kenar çevreler)sıvanır.Yarım saat sonra soğuk suya batırılmış süngerle bu hamur iyice silinir.Bu işleme her ay 6-8 gün aralıklarla devam edilmelidir.Bu arada bilmeyenler için tunus baklasını aktarlardan satın alabilirsiniz.
bende tunus baklası unu aldım ama yarım saate kalmadı 5 dk da toplandı yandı falan su döktükce emiyor suyu ve günlerce pis kokuyor (
@Hayyal : bu konuda yazdığın tüm mesajları okudum ve diğer açtığın başlığa da baktım ancak detaylıca söyleyebilir misin bi neler yaptığını?
greyfurt yağı, fındık yağı sonra da lahana yağı.. ayrıca banyoda sabunla masaj ve soğuk su.. streç film...:26:
bunu yapalı yaklaşık 2 yıl olmuş, yapmaya devam ediyor musun yoksa bıraktın mı ve bıraktıysan eskiye döndü mü göğüsler?
cevabını bekliyorum
Tunus baklası;
*göğüslerin gelişmesini sağlamak
*göğüslerin dikliğini ve dolgunlugunu muhafaza etmek
*gögüsler dogum emzirme yaşlanma gibi sebeblerden dolayı sarkmış pörsümüş ise yeniden toparlanmasını sağlamaktadır.
Hazırlanışı;2 yemek kaşığı tunus baklası unu 1 çay bardağı su ile karıstırılır.Orta ateşte yarım saat kadar pişirilir sonra soğutulur ve soğuk halde memeler üzerine ve bilhassa meme kasları üzerine(kenar çevreler)sıvanır.Yarım saat sonra soğuk suya batırılmış süngerle bu hamur iyice silinir.Bu işleme her ay 6-8 gün aralıklarla devam edilmelidir.Bu arada bilmeyenler için tunus baklasını aktarlardan satın alabilirsiniz.
bende tunus baklası unu aldım ama yarım saate kalmadı 5 dk da toplandı yandı falan su döktükce emiyor suyu ve günlerce pis kokuyor (
canım anlamadım 5 dk da toplandı yandı derken vallahi anlamadım bende kullanıcam da çekindim doğrusu yanıyormu ne oluyor ya kokusu kalıcımı yıkayınca kokusu gitmiyormu