göğsünden süt gelmeye başlayan var mı??

justamother

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
37
17
288
Diğer
24 haftalık hamileyim göğslerimi dibinden sıktığımda şakır şakır şeffaf bi sıvı akıyo.internette araştırdım bu haftalarda kolostrum adı verilen bi sıvının gelmesi normalmiş sizlerde de varmı merak ettim???sıkmayı denediniz mi göğüslerinizi?? bilmiyorumkismile

yani bende henüz yok canım bazen ucunda kurumus akıntı oluyo çook az; sıkıp onu temizliyorum ama süt vs gibi bişey değil o.
bi doktorunu ara haberdar et canım; için rahat etmiş olur hem..

zaten süt gibi beyaz bişey değil sarımsı şeffaf bi sıvı.haftaya kontrole gittiğimde sorucam doktoruma.araştırdığım kadarıyla normalmiş ama merak ettiğim bu haftalarda benim kadar çok gelen var mı diye

hmmm anlaşılan bi tek bende var sormak lazım doktora bu kadar erken gelmesi normal mi diye...ama o gelen şey her neyse onu gördüğümden beri gerçekten anne olmuşum gibi hissettim acaip bi duygu bedenim tamamen değişiyo..

24 haftalık hamileyim göğslerimi dibinden sıktığımda şakır şakır şeffaf bi sıvı akıyo.internette araştırdım bu haftalarda kolostrum adı verilen bi sıvının gelmesi normalmiş sizlerde de varmı merak ettim???sıkmayı denediniz mi göğüslerinizi?? bilmiyorumkismile

evet canım kolostrum denen sıvı gelir şeffaf ve sarı gibi bi sıvı normal ama seninki biraz erken gelmiş ama zaten dogumdada ilk iki gün falan böyle süt gelmiyo bu sıvı geliyo ve bebek için müthiş faydalı bi nimet sarılık olmasını engelliyo ben sezeryanla yapmama ragmen çok şükür hemen emzirdim korkma telaş etcek bişey degil ama sen genede doktoruna bi sor

yalnız justamother, kolostrum geldiğinde göğsü sıkmak hiç doğru değil haberin olsun, kasılmaları tetikleyip erken doğuma neden olabilir, internetten araştırırsan görürsün, dikkatli ol canım..

kasılmaları tetiklediği için sıkmamak gerektiğini okudum ama aynı zamanda sağarsan kanallar açılır daha çok süt gelir diye de okudumben yinede sıkmamaya çalışıyorum

kızlar bu topiği yeni gördüm....... bende 14 haftalıkken gelmeye başladı sütüm şu an 21 haftalık oldum ve sütüm giysilerime kadar akıp geçiyo dokunduğum andan itibaren patlıyo bazen göğüs pedi kullanıyorum

kızlar endişelenmegin bendimde gelmişti o iyi bişey sütünüzün bololacagına işarettir çok kimseyede söylemeyin nazar olur benim 5ayda gelmeye başlamıştı hamileyken

benimde 20.haftada geldi çok az ama sapsarıydı rengi
bende korkmuştum kötü birşey sandım ama korkulacak bişey yokmuş çok şükür
ben ellememeye çalışıyorum ziyan olmasın diye :1rolleyes:

ben de bugun sutyenimi cikarirken farkettim.siyah renk giymisdim ic tarafinda beyaz leke vardi.ilk once derim kuruyup dokulmusdur diye dusundum sonra dikkatlice baktim her ikisinde vardi o beyaz kurumus iz.sanirim benden yavas yavas gelmeye basliyor haaa bi de gogus uclarimda kasinti gibi bi hiss var tum gogusde degil,yalnizca uclarinda nedir acaba...aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Kızlar benden de gelmeye başladı, bir baktım sırılsıklam olmuş sütyenım. korktum ama kötu bırşey degıl sanırım.

kızlar ben temmuz annelerindenim ama başlığı görünce dikkatimi çekti
benim de göğsümden 2-3 haftadır sarımsı bir sıvı geliyor
böyle ıslatacak gibi değil ama
sütyenden anlıyorum geldiğini
göğüs pedi alacağım ben de

selam kızlar topiği yeni gördüm bende henüz yok böyle bişey ama ben de okudum normal birşeymiş ama göğsünüzü sıkmayın diye vurgulanıyor heryerde, kendi kendine akıyosa yapacak bişey yok ama sıkmayın bence...

bi sorun olduğunu sanmıyorum cnm yan yattığım zaman benimde sol göğsümden gelio

Geçen sütyenimi çıkarırken farkettim sanki sıksamm süt gelecekmiş gibiydi ayy iyiki sıkmamışım.

evt sıkmak iyi değilmiş.erken doğuma neden olabiliyormuş diyorlar.inşallah bebeklerimiz doğuncada bol sütler gelir MAŞALLAH hepimize :)

Back
X