Göğsümden sıvı geliyor

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
39
merhaba ben 22 haftalık hamileyim. göğüslerimin ucu çatlak çatlak dün akşam baktım beyaz beyaz bişeyler olmuş kermelenmiş gibi. bende onları çıkardım bu arada çok sızladı tabi. yarım saat sonra sıvılar gelmeye başladı şimdide sıktıkça sıvı geliyo. diğer göğüs ucumla hiç oynamadım ama ondanda aynı anda sıvı geldi. bu sıvı nedir acaba? ayrıca sızlıyo uçları

sutun gelıyor sanırım ama sakın sıkma, doktorlar sıkı sıkı tembıh edıyor sıkmayın dıye..

Evet arkadasların dediği gibi sut geliyor canım goguslerinden hatta kanlı bile gelebilir korkma bende oyle olmusdu doktorum korkma kimilerinde oyle olur damarların genişliyor hormonların değişiyor normal bunlar dedi.Ama sakın sıkma dedi.Sende sıkma bundan sonra.

benimkilerde arasira büzüsüyor ve yaniyor resmen sizliyor...gecen bende beyaz bisiyler gördüm ama emin olamadim neydi o cünkü sivi falan yoktu

bende de oluyor ama neden sıkmamak lazım acaba..

gayet normal ama sakın sıkma
sıkmamanın sebepleride
1. Allah korusun doğumu tetikleyebilir
2. o ilk ağız sütü ve bebeğin için çoooooook yararlı boşuna akıtma

benden de geliyor o sıvı..
ama sıkmamak lazımmışkendi haline bırak
canım

benden de yaklaşık 1 aydır sıvı gelmeye başladı hatta iç çamaşırım da leke bırakıyordu bende göğüs pedi kullanmya başladım,o sütten önceki gelen sıvıymış,o sıvının peşi süt yani inşallah bol sütümüz olur ama sakın sıkma hiç iyi değil hatta artık bi beden büyük iç çamaşırı kullanma vakti geldi dr um demişti bana çok sıkmayan iç çamaşırı kullanmaya başla diye ve mikrop kapmaması için de sabunlu suyla göğüs uçlarımı temizlememi önermişti dr.

hehehe ewet o bndede 1,2aydır geliyor sıkınca bazen engel olamıyorum sıkıyorum accccıkk:) hoşuma gidiyo

inşallah bu sıvının gelmesi sütün bol olacağına işarettir. evet çamaşırda leke bırakıyo ben de ped almayı düşünüyorum. çok sabırzsızlanıyorum bir an önce şu 4 ay geçse :))

inşallah bu sıvının gelmesi sütün bol olacağına işarettir. evet çamaşırda leke bırakıyo ben de ped almayı düşünüyorum. çok sabırzsızlanıyorum bir an önce şu 4 ay geçse :))

benim de 3 ayım kaldı günler geçmek bilmek adeta çok sabırsızlanıyorum ve kızımı çok merak ediyorum..:emir_bebek::ecrin_bebek:

X