Göğsümdeki kist

Iki doktor farklı fikir söylediyse, üçüncü doktora gidin. Araştırma hastanesi tercih edebilirsiniz. Daha da önemlisi tutup dahiliyeye vs gitmeyin. Meme cerrahisi bölümüne gidin. Direk uzmanına. Lütfen ihmal etmeyin

bende iki doktora gittim bilerek ikisi de istemedi,iki yakın arkadşım da doktor danıştım hiçbiri biyopsi demediler. açıkçası büyük ihtimal yaşlarımızda da normalmiş bu kitleler . benimde sol göğsümde iki tane kistim çıktı. bana denilen şuydu. nasıl vücudumuzda benler çıkıyor. göğüsteki bu kitleler de öyle ben gibi , hormonal bir durum denildi. ilaçta verdi de açıkçası ilaca karşıyım kullanmadım hiç.. başlarda moralim aşırı bozuktu sanki Allah korusun kanser oldum da gidiyorum gibi ama sora kendimle barışık yaşamaya alıştım , ağrılarımda hafifledi, önümüzdeki ay sonu kontrolüm olcak canım. yine de biyopsiyi sorayım doktorlarıma detaylıca şimdilik kontrolümü bekliyorum ,usgde bakalım büyüyor mu ne durumda merak ediyorum bakalım canım, sende haber ver büyük ihtimal iyi huylu seninki de bu yaşlarda 4 kadından 1 inde görülüyomuş

İz kalsa ne olurki sanki porseleniz biz.Allah korusun bir kanser olursa ozaman görürsün izin kralını.
Bir tanıdığın basit kist basit kist dedi doktor iki yıl sonra hop kanser çıktı
yaşı kaçtı genç miydi?

bu arada eğer senelerdir varsa o kistin, biraz elle kontrol edildiğinde oynaksa yani sabit değilse, ağrı yapıyorsa çoğunlukla iyi huyludur o sakın hemen strese girme yaşın henüz küçük

Evet 42 yaşındaydı.
Artık kanserde yaş sınırı yok
yok ama 30 a kadar genelde görünmez diyorlar 30 gibi yaşlardan sora düzenli kontrol yapılması gerekmiş.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin
bu konu çok ama çok önemli hepimiz ve bu forum için o yüzden dikkatli olmalıyız

Brnim annem pankreas kanseri oldu ve bir yıl içinde vefat etti 9 ay önce.
Doktorumuz bunun 70 li yaşlar ve sonrası görülen bir kanser olduğunu annem için erken oluşmuş olduğunu demişti.
Bir platforma üyeyim bu hastalıkla ilgili şuan 20 yaşında gencecik bir kardeşimiz pankreas kanseri.
Ve çok genç yaşlarda yakalanıp vefat eden oldu.
En ufak ani kilo kaybı bir haftaya yakın geçmeyen ağrı yorgunluk oldumu koşun doktora. Malesef bu kabus hiçte dıştan bakıldığı zorlukla yaşadığınızdaki zorluk gibi değil.

başınız sağolsun üzüldüm .. pek dicek bişi bulamadım. ay dikkat edelim etmeliyiz hepimize ders olsun

bu arada eğer senelerdir varsa o kistin, biraz elle kontrol edildiğinde oynaksa yani sabit değilse, ağrı yapıyorsa çoğunlukla iyi huyludur o sakın hemen strese girme yaşın henüz küçük
Evet tamm da boyle. Adet bitiminde agri geçiyor. Ama adet tarihine yaklaşırken ağrıyor dokununca hareket ediyor cok kolayca.

Evet tamm da boyle. Adet bitiminde agri geçiyor. Ama adet tarihine yaklaşırken ağrıyor dokununca hareket ediyor cok kolayca.
benim de öyle oluyor iyi huyludur o. bi byüğümde ne kadar doğru bilmem meme oturuyor diyor halk tabirince bu da olabilir . biyopsi ne oldu yaptırdın mı gelişmelerini yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…