• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğsümdeki kist

Yaptır bence aklında kalmasın. Kafan rahat olur biyopsi öyle korkulacak bir şey değil iz falan yok annem yaptırmıştı

Çok korkmuştum bide gogsume igne girecek düşüncesi cok ürküttü beni.

kistler konusunda çok tedirgin biriyim ben. anneminde rahminde kistler vardı üzerine düşmedi. o yüzden rahmi alındı. sizinki belki önemsizdir doktorunuz bilir en iyisini. ama bence biyopsi yaptırın kafanız rahat etsin..

2 doktor farkli görüş bildirdi anlamadım

Canim kanser hücresi ultrasonda görünmez. Annem kanserden öldü biliyorum.
Lütfen sağlığına sahip cik. Mendebur dokdorlarin bazilari takmiyor...
Sen pesinde koş
Başınız sağolsun.. Ama benim gogsumde birkaç kist var sadece birinden anlaşılırmi?

Çok korkmuştum bide gogsume igne girecek düşüncesi cok ürküttü beni.
Korkma korkma öyle büyük bir şey değil. Ben geçen günlerde konu açtım buraya sınavda stresten fenalastim. Aklıma takıldı. Beyin tomografisi bile çektirdim. Allah'tan mideden suphelenmedim endoskopi yaptirirdim herhalde :D
Sağlık bu bence kesin yaptır az bi şey canın acır amakafan rahat olur

Korkma korkma öyle büyük bir şey değil. Ben geçen günlerde konu açtım buraya sınavda stresten fenalastim. Aklıma takıldı. Beyin tomografisi bile çektirdim. Allah'tan mideden suphelenmedim endoskopi yaptirirdim herhalde :KK70:
Haklısınız ama senelerdir var bu kist bende. Rahatlatin beni biraz hastaneye gitmeme günler var :( :(

zaten uzun yıllardır sende varsa iyi huyludur. yoksa çoktan belirti verirdi. ama bu kistlerin türleri oluyor. yok sıvı olanı sıvısız olanı çeşitleri vs vs. bunlarda sadece biyopsi ile anlaşılıyor. ileride risk oluşturur mu oluşturmaz mı biyopsi ile öğrenirsiniz..

Haklısınız ama senelerdir var bu kist bende. Rahatlatin beni biraz hastaneye gitmeme günler var :KK43: :KK43:
Korkma korkma bir şey olmaz millet basur dan işlem yaptırıyor ufacık iğne girecek çıkacak anlamayacaksin bile bitti gitti olacak hemen kan aldirirken nasıl hemen bitiyo öyle kısacık sürecek hiç korkma

zaten uzun yıllardır sende varsa iyi huyludur. yoksa çoktan belirti verirdi. ama bu kistlerin türleri oluyor. yok sıvı olanı sıvısız olanı çeşitleri vs vs. bunlarda sadece biyopsi ile anlaşılıyor. ileride risk oluşturur mu oluşturmaz mı biyopsi ile öğrenirsiniz..
4 yila yaklaşıyor benimle galiba. Neye göre gerek yok dedi doktor bilmiyorum ultrasonda belli olmuyosa.

Korkma korkma öyle büyük bir şey değil. Ben geçen günlerde konu açtım buraya sınavda stresten fenalastim. Aklıma takıldı. Beyin tomografisi bile çektirdim. Allah'tan mideden suphelenmedim endoskopi yaptirirdim herhalde :KK70:

Yandırsaydın. Ben bu konuda cok hassasim. Bazen 30umdan sonra tip okusam diyorum

hayır geç veriyorlar ben özelde yaptırmıştım ultrasonu

ama kist sıvısı alımını cerrah yapıyor ultrason eşliğinde zaten. onu hemen yapıyorlar gördüm

Gittiğim gün alinir mi biyopsi

İz kalsa ne olurki sanki porseleniz biz.Allah korusun bir kanser olursa ozaman görürsün izin kralını.
Bir tanıdığın basit kist basit kist dedi doktor iki yıl sonra hop kanser çıktı

canım biyopsi istedilerse bence yaptır izi dert etme.
bu konuya bende çok takılıyorum. bende iki doktora göründüm 1 de usg oldum tamamen devlet hastanelerinde. iki kistim çıktı iyi huylu denildi lap bulunmadı. başta ağrıdan ölcem sanıyodum şükür geçti. bazen hala tedirgin oluyorum bi özele mi görünsem diye . doktor ya da hemşire olan varsa detaylıca bilgilendirirse seviniriz bu konuda bu arada yaşım benimde 25.

bu arada konu başlığını değiştirebiliyosan değiştir göğüs kisti yapabilirsin daha dikkat çeker. malum kadınlar kulubü için en konuşulması gereken konulardan ve dertlerden biri aslında

Arkadaslar benim gogsumdeki kist icin devlet hastanesi biyopsi istedi sonra ozel hastaneye gittim onemli birsey değil gerek yok dedi. Benimde icim rahatladi kaldi öyle. Zaten iz kaliyomus. Su an yanlış mi yaptım diyorum acaba baska bi doktoradami gorunseydim? Bir aya kontrolüm var başka bir doktora gidecegim bu arada.
biyopsi de iz kalmıyor..ben de yaptırdım..benim de kist var.. kim dediyse sallamış, iğne ile parça çekiliyor sadece..

canım biyopsi istedilerse bence yaptır izi dert etme.
bu konuya bende çok takılıyorum. bende iki doktora göründüm 1 de usg oldum tamamen devlet hastanelerinde. iki kistim çıktı iyi huylu denildi lap bulunmadı. başta ağrıdan ölcem sanıyodum şükür geçti. bazen hala tedirgin oluyorum bi özele mi görünsem diye . doktor ya da hemşire olan varsa detaylıca bilgilendirirse seviniriz bu konuda bu arada yaşım benimde 25.

bu arada konu başlığını değiştirebiliyosan değiştir göğüs kisti yapabilirsin daha dikkat çeker. malum kadınlar kulubü için en konuşulması gereken konulardan ve dertlerden biri aslında

Size biyopsi istemediler mi? Benimki de agri yapıyor. 3 tane kistim var benimde. Araştırma hastanesinde karar kıldım ben. Güvenilir biyerde biyopsi yaptırmadan içim rahat etmeyecek. Sizde guvenilir bi yere gidin böyle stres yaparak günler gecmez..

İz kalsa ne olurki sanki porseleniz biz.Allah korusun bir kanser olursa ozaman görürsün izin kralını.
Bir tanıdığın basit kist basit kist dedi doktor iki yıl sonra hop kanser çıktı

Doktorlarada mi guvenemiycez :(

Back