Göğsümdeki kist

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Arkadaslar benim gogsumdeki kist icin devlet hastanesi biyopsi istedi sonra ozel hastaneye gittim onemli birsey değil gerek yok dedi. Benimde icim rahatladi kaldi öyle. Zaten iz kaliyomus. Su an yanlış mi yaptım diyorum acaba baska bi doktoradami gorunseydim? Bir aya kontrolüm var başka bir doktora gidecegim bu arada.

Kusura bakmayın yazarken elim kaydı

Bence yapdir. Özel hastane nerden anladi kistin kötü huylu tümör olmadığını?
Nasil sacmalik... iz dedikleride sinek ısırığı kadar...memeni kesmicekler

Bence yapdir. Özel hastane nerden anladi kistin kötü huylu tümör olmadığını?
Nasil sacmalik... iz dedikleride sinek ısırığı kadar...memeni kesmicekler
Ultrasonla bakıldı her iki hastanede de

Yaşım 20lerde olduğu için devlet hastanesindeki doktorda büyük ihtimal birsey yok ama yapalım demisti
fark etmez. evet yaşın genç ama 18 yaşında göğüs kanserinden ölenlerde var. biyopsi zor bir prosedür değil. 3. bir fikir al kafan rahatlasın.. ha ben olsam her türlü biyopsiyi yaptırırdım 10 doktor bile gerek yok dese içim rahat etmezdi..

Genelde ultrasonda kistin ne olduğu anlaşılıyor ama biyopsi isteniyorsa ihmal etme derim... Yaşının küçük olması hicbiseyi değiştirmiyor...

Korkuttunuz beni. Bu kist 18 yaşımdan beri var ama hala olmedim kötü birsey olsa çıkardı diyerek üstüne düşmedim. 5 ay önceydi kontrolü one alayım en iyisi.

Yaptır bence aklında kalmasın. Kafan rahat olur biyopsi öyle korkulacak bir şey değil iz falan yok annem yaptırmıştı

Korkuttunuz beni. Bu kist 18 yaşımdan beri var ama hala olmedim kötü birsey olsa çıkardı diyerek üstüne düşmedim. 5 ay önceydi kontrolü one alayım en iyisi.
kistler konusunda çok tedirgin biriyim ben. anneminde rahminde kistler vardı üzerine düşmedi. o yüzden rahmi alındı. sizinki belki önemsizdir doktorunuz bilir en iyisini. ama bence biyopsi yaptırın kafanız rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…