• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögsümde urmu var acaba:(((

sertap888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
755
0
46
Hatay
yeni evliyim gögsümden bir iki damla süt gibi sıvı geldi sag gögsümden bekarkende bir kaç kere oldu böyle bir sorun yaşayan başka arkadaşlar varmı:enbuyukkk::enbuyukkk::ecrin_bebek:bilmiyorum

canım senin prolaktin hormonun yükselmiş olabilir genelde yüksek prolaktin gögüsten süt gelmesine sebep olur.
bence adetliyken bi hormon testi yaptırman çok iyi olur.

arkadaşlar 2 aylık evliyim bide karnımda şişkinlik var degögüsleirm şiş ağrı yapıo dekasıklaroı bazen ağrıyo .günüm geçti en son 28 adet oldum test yaptım tek çizgi çıktı nolur yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım prolaktin seviyen yüksek olabilir. bu seviye yüksek olursa adet düzenini etkiler. benim doğumdan sonra

böyle bir problemim oldu göğsüm çok şişti gereki testler yapıldı ultrason çekildi herşey normal çıktı sonra geçti.

ama benim adet düzensizliğim yoktu.

Sonrasında göğsüm 1 beden büyüdü :)))

İnşallah önemli bir sorunun yoktur.

Ayrıca prolaktin hormonun yüksek olursa gebe kalmanı da engeller.

arkadaşlar 2 aylık evliyim bide karnımda şişkinlik var degögüsleirm şiş ağrı yapıo dekasıklaroı bazen ağrıyo .günüm geçti en son 28 adet oldum test yaptım tek çizgi çıktı nolur yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu belirtiler bende degil arkadaşım yazdı benim nickimle arkadaşlar benim şikayetim sadece gögsümden beyaz sıvı gelmesi zaten buda sürekli olmuyo uyarıldıgı zaman ben bile fark etmedim eşim farketti ama yinede çok korktum pazartesi doktora gidicem:18:

Back