Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce tesadüfen göğsümde bi sertlik farkettim. sadece sol göğsümde ve ceviz büyüklüğünde ağrı falan yok. çok korkuyorum uykum kaçtı tedirginim
önemli bişey değildir inşallah canım. arkadaşlara katılıyom hemen doktora git içini ferahlataz önce tesadüfen göğsümde bi sertlik farkettim. sadece sol göğsümde ve ceviz büyüklüğünde ağrı falan yok. çok korkuyorum uykum kaçtı tedirginim
öyle şeyler düşünmeyin lütfen. rüya bu kimbilir neyden etkilendiniz. doktora gidip içinizi rahatlatın. ve bizleride haberdar edin. çok geçmiş olsunsuan aynı seyi ben yasıyorum ve uyku falan haram oldu bana..tam yatmadan önce farkettim.cok tedirginim.dr a gidicem hemen ama gidene kadar da içim içimi yiyecek.çünkü bikaç gün önce de rüyamda o hastalıga yakandıgımı görmüştüm.
az önce tesadüfen göğsümde bi sertlik farkettim. sadece sol göğsümde ve ceviz büyüklüğünde ağrı falan yok. çok korkuyorum uykum kaçtı tedirginim
merak etme canım küçük bir operasyon hastanede yatmıyorsun bile benimki rahat geçmişti
teşekkürler bana narkoz verdiler yani tamamen uyuttular
ayrıca doktorun iyi ise iz falan da pek olmuyor benimkini estetik dikiş yaptılar meme başının kenarından şuan hiç belli bile değil
hmmm tamam cnm saolasın.umarım buna da gerek kalmaz.