- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Mastit bile olabilirsin dikkat et. Eğer çok ağrın varsa doktora gidebilirsin ilaç ile sütün çekilmesini sağlayabiliyorlarSelam. Kızımı dün anne sütünden ayırdım..dün göğsüm acayip şişti biraz elimle boşalttım..Şuan tas gibi oldu göğsüm dokunamıyorum bile..Ne yapmam lazım şuan? Annem kendiliğinden geri gidecek birsey yapma dedi ama duramıyorum ağrıdan..Ne yapmalıyım ? Sizler ne yaptınız bu durumda ?
Mastit olursunuz ya sagın az azSelam. Kızımı dün anne sütünden ayırdım..dün göğsüm acayip şişti biraz elimle boşalttım..Şuan tas gibi oldu göğsüm dokunamıyorum bile..Ne yapmam lazım şuan? Annem kendiliğinden geri gidecek birsey yapma dedi ama duramıyorum ağrıdan..Ne yapmalıyım ? Sizler ne yaptınız bu durumda ?
Ben yavaş yavaş bıraktırdım ve sütüm az diyordum ve mastit oldum çok kötüydüm . Oğlum geceleri emmek için ağlıyordu kucağıma alırken ölüyorum zannediyordum o kadar kötüydüLahana yapragi iyi gelir.. ayrica birden kesilmezyavas yavas biraktirmak gerekmez mi?
Ya o agri resmen sirt agrisida yapiyor.. birden birakinca sut cok gelirken cok dolu dolu olur.. ama az sutun varsa daha kolaydir.. o yuzden benim sut cok degildi ama yinede gunduz biraktirdim sonra gece biraktirmistim.Ben yavaş yavaş bıraktırdım ve sütüm az diyordum ve mastit oldum çok kötüydüm . Oğlum geceleri emmek için ağlıyordu kucağıma alırken ölüyorum zannediyordum o kadar kötüydü
Bende önce sağ göğsümü bıraktırdım çünkü oğlum zaten orayı emmekte zorluk çıkarmıştı 40 I çıkmadan önce meme reddi yaşamıştık psikolojik olarak etkilenmiştim ben ilk o tarafı bıraktırdım keserken . Sonra gündüzleri kestim ardına geceleri . Ama yine de mastit oldum oğlum 22 aylıktı bıraktığımız zamanYa o agri resmen sirt agrisida yapiyor.. birden birakinca sut cok gelirken cok dolu dolu olur.. ama az sutun varsa daha kolaydir.. o yuzden benim sut cok degildi ama yinede gunduz biraktirdim sonra gece biraktirmistim.
Oo masallah iyi emmis oglun.. sutun demek bolmus canim..Bende önce sağ göğsümü bıraktırdım çünkü oğlum zaten orayı emmekte zorluk çıkarmıştı 40 I çıkmadan önce meme reddi yaşamıştık psikolojik olarak etkilenmiştim ben ilk o tarafı bıraktırdım keserken . Sonra gündüzleri kestim ardına geceleri . Ama yine de mastit oldum oğlum 22 aylıktı bıraktığımız zaman
Valla savaş verdim sormaOo masallah iyi emmis oglun.. sutun demek bolmus canim..
Benimde öylesi yeni bıraktık ertesi gün dayanamadım uykusunda verdim bir rahatladimki sonra ikigune bir verdim ongun böyle yaptım çok rahat ettim bir aydır vermiyorum şuanda dolu ama rahatsiz etmiyor bu arada gogusde duran süt bozulmaz genelde öyle derler vermeyin pis diyeSelam. Kızımı dün anne sütünden ayırdım..dün göğsüm acayip şişti biraz elimle boşalttım..Şuan tas gibi oldu göğsüm dokunamıyorum bile..Ne yapmam lazım şuan? Annem kendiliğinden geri gidecek birsey yapma dedi ama duramıyorum ağrıdan..Ne yapmalıyım ? Sizler ne yaptınız bu durumda ?
Ben de oğlumu kestim 6 ay önce bir hafta şişlikten ağrıdı duramadım mastit olcam diye korktum. Bi tanıdığım bana asma yaprağı yapıştırmamı söyledi. Çok komik geldi ama çaresiz kaldım yapıştırdım inanamazsın akşamdan sabaha baya rahatlamıştım iki gün asma yapraklarıyla gezdim sarma kokusuylaSelam. Kızımı dün anne sütünden ayırdım..dün göğsüm acayip şişti biraz elimle boşalttım..Şuan tas gibi oldu göğsüm dokunamıyorum bile..Ne yapmam lazım şuan? Annem kendiliğinden geri gidecek birsey yapma dedi ama duramıyorum ağrıdan..Ne yapmalıyım ? Sizler ne yaptınız bu durumda ?
Nasil olacak peki buzlu haşlanmış falan mı yoksa normal miBen de oğlumu kestim 6 ay önce bir hafta şişlikten ağrıdı duramadım mastit olcam diye korktum. Bi tanıdığım bana asma yaprağı yapıştırmamı söyledi. Çok komik geldi ama çaresiz kaldım yapıştırdım inanamazsın akşamdan sabaha baya rahatlamıştım iki gün asma yapraklarıyla gezdim sarma kokusuylaiki günde hem ağrısı azaldı hem şişliği indi mucizevi bi şekilde sütüm çekildi. Dene gör bak anında etki ediyor
Bende kavanoza basılmış hali vardı susuz ve tuzsuz onu koydum elinizde ne varsa onu denemek lazım yine faydası olur diye düşünüyorumNasil olacak peki buzlu haşlanmış falan mı yoksa normal mi
Arada miğde bulantısı yapar mı bide kasık ağrısı gibiYa o agri resmen sirt agrisida yapiyor.. birden birakinca sut cok gelirken cok dolu dolu olur.. ama az sutun varsa daha kolaydir.. o yuzden benim sut cok degildi ama yinede gunduz biraktirdim sonra gece biraktirmistim.
Bir gün bırakıp tekrar emzirmek bebeği zehirlermi acabaBenimde öylesi yeni bıraktık ertesi gün dayanamadım uykusunda verdim bir rahatladimki sonra ikigune bir verdim ongun böyle yaptım çok rahat ettim bir aydır vermiyorum şuanda dolu ama rahatsiz etmiyor bu arada gogusde duran süt bozulmaz genelde öyle derler vermeyin pis diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?