Tum acilara ragmen emzirmeye calisiyorum 1 aylin oglum ve sag gogsum bir turlu iyilesmedi catlak degil artik yarikbir hatta vetmedim cok kotuydu diye son bir haftadir veriyorum ama aglayarak het cektiginde yarama jilet buried gibi sizliyor ceken bilir tabi...pompalamakta nereye kadar dedim Asiri kizarikluk yapti...birde yara gogsum devamlu akiyor ustum batiyor resmen digeri oyle degil gogsu surekli akan varmi....
Hic umudum yok canim ya...sanki hic iyileşmeyecek 1 ayı gecti tık yok10dk emiyor bu göğsümü tam bosalmiyor bu sürede demekki galiba benim gerginliğimi hissediyor diyorum ondan daha cok emmiyor....bakalım artik dua edip duruyorum .....
aynı sıkıntıları çok yakın zamanda yaşamış biri olarak dualarım seninle inşallah çabuk atlatırsın.ben ne denediysem olmadı fayda göremedim bi zaman sonra kendiliğinden iyileşti
1 ay gogus yarası çekmış olarak size tavsiyem kantoron yağı ve zeytinyağını karıştırarak duzenli olarak surun benım 3 gunde gectı. neler neler kullanmıstım hıcbır faydası olmamıstı emzırmek resmen bır ıskence gıbıydı. ama sımdı muhtesem bır duygu ...
online takipten bakarken yazmadan edemedim bende 1 ay çektim o illetti ne deşem şonuç yok en şonunda yengemim tavşiyeşi ile her emzirmeden önce ve şonra ve aklıma geldikçe hakiki zeytin yağı şürdüm öyle bi şürdüm geçmedi demiyecekşin ama her an şürdüm diyebilirim bebeğede faydalı hiç korkmabir kaşeye koymuştum aşla şürmeden emzirmezdim o oldu 2 gün şonra şankim o acıları ben çekmedim şap diye geçti
Cok saol canim...oğlum kahverengi bölümü almiyor çoğu zaman ağzını tam açmıyor cok AC degilse sanki tadına bakıyor bir e miyor çekiyor emiyor çekiyor1 aydan fazla çektim ben emzirirken ağlıyordum acıdan hiç dayanılacak gibi değildi. kan nasıl akardı böyle, tamamı kabuk tuttu sonra nerdeyse. emzirdikten sonra 1 2 damla kendi sütünle temizle, bir de ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım o kreme duacıyım. o krem sayesinden kendime geldim. temizlenmesi de gerekmiyor emzirmeden önce ama yine de ben sıcak suyla siliyordum. emzirirken de ucundan değil tüm kahverengi bölümle ver. zaten tüm yaralar hep göğüs ucuyla vermemizden. o kremi tavsiye ederim, pahalı olabilir ama değer. umarım bir an önce iyileşirsin. güle güle sevgiyle büyüt bebeğini :)
Sabun şeklinde olanı duydum iyi diye bulamayınca cok sey deniyorum zaten diye ustelemedim....offff oyle sorunsuzrahatca emzirmeyi o kadar cok ozledimki bu arada benim ikinci çocuğum ilkinde bu sorunu hic yasamamistim8 günlük anneyim =) kızımı ilk gün emzirmeye başladım tabi ilk başlarda acemililkten yara oldu.lanolin kullandm ama pek fayda görmedim.şimdi kakao yağı kullanıorum tamamen iyileşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?