göğsü küçük olup 275 cc taktırıp daha sonra daha büüğünü taktırmak isteyenler buraya=

bade82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
206
2
46
İzmir
göğsü küçük olup 275 cc yuvarlak protez taktırıp daha sonra daha büüğünü taktırmak isteyenler yada gün geçtikçe memnun olup iiki bunu yaptırmışım diyenlerimiz yazalım=)

bn 300cc taktrdım 10 ay oldu ve küçük olduklarını hissetmeye basladım :s

ne gbi riski warmış ki?bn hiç arastrmadım..ama düşünmüyo degilim büyügünü taktrmak istiyorum :/

benım bırı 375 dıgerı de 350 cc hıgh profıl yuvarlak dual plan oldu..ben memnunum..gogus yapınız elverıyosa bence doktorunuza elınden gelenın en buyugunu yapın dıebılırsınız..ben ole dedım..kasaltı ve kasustu farketmez ama buyuk olsun yeterkı dedım..doktorumda ellerıne saglık tam ıstedıgım gıbı yapmıs..doktorun sıze gosterdıgı protesın buyuklugu kalacak sısler ınınce ve ona gore karar verınn..gogus yapınız uygunsa ve gogsunuz kucukse elınızden geldıgı kadar buyuk yaptırın..ben bazen 400 bıle olabılırmıs dıorum ama o zamanda goguslerım benden onde gıderdı heralsde:))

bnm 10.ayım ve zamnla gercekten cok küçüldüler.. şişlkler inince.. bnm doktorumda max protezi koymuştu.. istersen daha da büyük olur ama ilerde sıkıntı yasama ihtimalin artar demişti... gerci bunlar cok dogal hiç belli degil silikon oldugu =) ama daha da büyük olsa iyi olurmuş

bnde 20 gün oldu 275 cc aam şuan olsam 325-350 yaptrrdım bi kaç yıl sora tekrar büytücem sanırım=(

tekrar maddı durumum ve ısten ızın alma durumum olursa hemen yaptırmak ıstıyorum ama yok ıste ıkısıde ımkansız bu sene

bende duyunca cok cuyuk sanırdım ama hıc de abartılcak bır boyut değillermiş. aynaya baktıkca anlıyorum

gerçi o kişinin bünyesine göre değişri herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…