Nakış Goblen İşlemek İstiyorum Lütfen Yardım Edin...

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
Stacy seninki süper olmuş gerçekten, tebrikler walla ellerine sağlık. Walla bacım her yerinden çekiştiriyorum ama banamısın demiyor, kasnak kullanmadım, bende acaba kasnaksızım diye mi böyle oldu dedim. Bu arada seninkinin yamukluğu hiç belli değil :)

Çerçeveye girince belli olmaz asıl merak etme bu arada teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben sitesinden sipariş verdim ertesi gün elimde oldu zeyzeycim tavsiye ederim gerçekten işlemesi çok zevkli

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba , sanırım siz goblen konusunda deneyimlisiniz. Ben de etamin yapıyorum bir süredir fakat şimdi goblene merak saldım. Elimde tepsi yapmaya uygun 2 adet baskılı goblen var. Alışma aşaması olarak yapmak istiyorum esas istediğim büyük tablolardan yapmak.

Yalnız anlamadığım bir konu var. Bazı karelerde renk geçişleri var. Mesela karenin yarısı pembe yarısı beyaz. Ya da 4te 1i kahverengi 4te 3ü pembe. Bu geçişi nasıl sağlayacağım? Karenin hepsini pembe ya da hepsini kahverengi yapsam resmin bütünlüğü bozulmaz mı.

Google'da arama yaparken sorunuzu gördüm. Ben de goblen konusunu çok merak ediyorum. "Adım Adım Kanaviçe Nasıl İşlenir" diye bir yazı bulmuştum. Belki işinize yarar. Gerçi 8 yıl önce sorulmuş ama belki başkasının işine yarar diye buraya bırakayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…