göbişte iz

kızlar sezeryan oldum ve sonrasında hani göbek deliginin altından başlayarak sezeryan başlangıç noktasına kadar simsiyah bir iz kaldı böle olanlar varmı herkestemi oluro yoksa istisnamıyım ve çözümü varmı geçici bi durummu yani

4 ay oldu biraz doğum yapalı biraz hafifledi ama nezaman geçer bende merak ediyorum

4 aydan sonra geciyor canım.Göbek gerilmesinden kaynaklanıyor cildin gergin se olmustur gecer o cizgi genital bölgeye kadar iniyor dimmii:))bende hamileligimin 6 ayda cıkmıstı dogumdan sonra yavas yavas gecti..

benim göbeğimin üstünde bide aşağı genatil bölgesinde yukarıya doğru çıkıyor hatta bana üst ve alt çizgi göbek deliğine gelince doğumun geldi anlamına geliyor demişlerdi üstteki çizgi biraz yamuk düz bir çizgi olucak birleşecek demişlerdi öylece kaldı..birleşmeden doğuma gittimşutarafagittişutarafagitti

benimdee aynıydıııııııııı:))) kızlarda oluyomus bizimkiler öyle dediydi ama ben gerilmeden diye biliyorum assagıdada yazdım zatenlülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
benim göbeğimin üstünde bide aşağı genatil bölgesinde yukarıya doğru çıkıyor hatta bana üst ve alt çizgi göbek deliğine gelince doğumun geldi anlamına geliyor demişlerdi üstteki çizgi biraz yamuk düz bir çizgi olucak birleşecek demişlerdi öylece kaldı..birleşmeden doğuma gittimşutarafagittişutarafagitti

sanirim bahsettiginiz genelde her hamilede olan cizgi..gebelikte pigmentler artiyor hormanlara bagli olarak..nasilki gögüs uclari koyulasiyor benler belirginlesiyor iste o bölgedede normalde var olan ama beyaz oldugu icin farketmedigimiz cizgi pigment birikmesiyle görünür hale geliyor,gebelik sonrasi hormonlar düzene girdikce pigment birikimi ortadan kalkar,deride tazelendigi icin o beyaz cizgi eski halini alir..

benımde ıkı ay oldu dogum yapalı o cızgı hala ılk gunku gıbı duruyor.gogus uclarındakı koyuluklarda hala aynı ınsallah bıran evvel gecer.

X