arkadaslar benim göbeğimde ve birazda göğüs cevremde tüylenme var. Bunlar beni çok rahatsız ediyordu ve bu nedenle göbegimi rollon agdayla aldım. Aldıktan sonra cok güzel ve pürüssüzdü fakat tüyler geri çıkmaya baslayınca göbegimde kırmızı kıemızı batıklar oluştune yapıcam bilmiyorum yardım edicek olan veya daha once bu durumu yasayan birileri var mı acaba?
kol ve bacaktaki batıklar için topuk taşıyla kuru olarak sürtün diyorlar ama ben henüz denemedim.istersen bi dene çok bastırmadan ve ağdadan sonra taze limon suyuyla tuzu karıştırıp ağda yaptığın bölgeye 15-20 dk masaj yaparak sürersen tüylerde %60 oranda azalma oluyormuş ki bir çok insanda hiç tüy çıkmadığını bile duymuştum.
cnım göbek ve göğüs cevresınde tuylenme genelde kıstın belırtısııdır. dogum kontrol hapı kullanman lazım kı kıstın kuculsün.
bence bır kadın doguma git kıstın var mı bakarlar ulturasyonlakist mi uzun zamanda bende var ama göğüs cevremde ama kisti ilk defa duyuyorum bu tüylenme normal diye biliyordum
bence bır kadın doguma git kıstın var mı bakarlar ulturasyonla
arkadaslar benim göbeğimde ve birazda göğüs cevremde tüylenme var. Bunlar beni çok rahatsız ediyordu ve bu nedenle göbegimi rollon agdayla aldım. Aldıktan sonra cok güzel ve pürüssüzdü fakat tüyler geri çıkmaya baslayınca göbegimde kırmızı kıemızı batıklar oluştune yapıcam bilmiyorum yardım edicek olan veya daha once bu durumu yasayan birileri var mı acaba?
ozonlanmış kantaron yağı sür batıklara iyi geliyomuş bir de bir arkadaş bi başlıkta tesadüf eseri tüylerinden bu yağla kurtulduğunu yazmıştı tüyleri çok incelmiş zayıflaşmış. sende sür aldıktan sonra benimde göbek ve göğsümde tüylenme bile değil kıllanma var ama ben aldırmaya cesaret edemedim önünü alamam diye eğer sende işe yararsa ben de yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?