evet arkadaşlar ist yaptırıpta memnun kalanlar nerde yaptırdıgını söyleyebılırmı b_bahar burdan buldugunu söylemısın kim oldugunuda soyleyebılırmısın bu arada lazer ince ve acık renklı kılları görmuyor bosuna yaptırmaya kalkmayın tavsıye etmıyorum
cnm ben göbeğime yaotırdım 2 kez gayette memnun kaldım hemde bayağı bi müşterisi var senlerdir giden var istersen yarıdımcı olabilirim.
Ben de yaptirdim gobusume gogus ucuna gogus arasina kollarima yuzume her yerime yaptirdim yani :) cok da memnunum.her seansta yuzde ellisi kesin yok oluyor.buralari bitirdikten sonra da bacaklarima yaptircam ins :) yalniz isin ehli olan birini bulmak onemli bence! eger konyada olan varsa gittigim yeri tavsiye edebilirim ama ankara konusunda pek bilgim yok acikcasi...:teytey:[/QU
negüzel ya güvenılır bır yerde yaptırmısın ve memnun kalmısın kaç seans gıttın kabuklanma kızarma kaç gun suruyor kol ve bacagı dusunemıyorum bile nasıl bıter okadar kıl tuy cok var cunku birde acısı cabası bende göbegıme dusunuyorum gobek bıraz hasas bır yer orda iz kalması daha yuksek sanırım inş bende guzel bır yer bulup bıtırebılırım
evet ya ben yaptırıyorum çok uzun sürüyor
siz kaç seaqnsta bitirdiniz ve bir seansınız kaç saat sürüyordu
Ben şimdi ekim ayı gibi tüm vücut lazer epilasyona başlıcam İstanbul Bakırköy'de özel bir hastanede göbeğimin altında olan kıllar ben aldığım için siyah ve kalın onlar da lazerden sonuç alacağımı umuyorum ama yukardaki kısımlar ve karnımın geri kalın siyah fakat ince tüylerden oluşuyor ama görüntüsü rahatsız ediyor beni. Bu tüyler içi
U
canım ince tuylerin için kesınlıkle ignelı apılasyona gıt ben göbegım için ıgnelı epılasyona gıdıcem acık renklı ve ince benım tuylerım şimdilik bunun araştırmasını yapıyorum daha önceden göbegım için ıpl lazere gıttım ve bir işe yaramadı boş yere param gıttı
Burda yazılanları okuyunca bende göbeğimdeki ince tüyler için iğneli epilasyonu düşünmeye başladım. İlk başta tüm karın iğneli olur mu diye düşünüyordum ama yaptıranlar varmış oluyormuş yani. Sadece iyi bir yer arıyorum şu an.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?