İğneli Epilasyon Göbek veya bel kismina igneli lazer yaptiran var mi?

evet arkadaşlar ist yaptırıpta memnun kalanlar nerde yaptırdıgını söyleyebılırmı b_bahar burdan buldugunu söylemısın kim oldugunuda soyleyebılırmısın bu arada lazer ince ve acık renklı kılları görmuyor bosuna yaptırmaya kalkmayın tavsıye etmıyorum

cnm ben göbeğime yaotırdım 2 kez gayette memnun kaldım hemde bayağı bi müşterisi var senlerdir giden var istersen yarıdımcı olabilirim.

cnm ben göbeğime yaotırdım 2 kez gayette memnun kaldım hemde bayağı bi müşterisi var senlerdir giden var istersen yarıdımcı olabilirim.

lucky88 bende sana ulaşmaya calısıyordum sen bana yetiştin incirlide bir yerde iğneli yaptırdıgını söylemişsın memnunmusun daha öncede süsene gıttgını söylemişsın ama orasının ii olmadıgını söylemısın bu arada dugun resımlerını gordum cok guzel gozukuyosunuz hayırlı olsun

Ben de yaptirdim gobusume gogus ucuna gogus arasina kollarima yuzume her yerime yaptirdim yani :) cok da memnunum.her seansta yuzde ellisi kesin yok oluyor.buralari bitirdikten sonra da bacaklarima yaptircam ins :) yalniz isin ehli olan birini bulmak onemli bence! eger konyada olan varsa gittigim yeri tavsiye edebilirim ama ankara konusunda pek bilgim yok acikcasi...:teytey:

kollarimi kisin yaptirdim.uzun kollu giyince cok sorun olmadi.masadan kalkinca terden sirilsiklam oluyorum hatta artik yedek kiyafet goturmeye basladim:) ama masadan kalkinca cok mutlu oluyorum cektigim aciya degiyo cunku bittigini gordukce cok mutlu oluyosun ve acisa da kendin isteyerek gidiosun vala :) kollarimda cok fazla vardi 2 seans daha yaptirsam biter die dusunuyorum.gobegimdekiler kalin deildi inceydi ama beni baya rahatsiz ediodu.ve sadece gobek deil nerdeyse tum karnima yaptirdim ben.gobek bence en az aciyan yer.karnima 2 saat calisildi cit cikarmadim ben.hele sadece gobek deliginin cevresinde az bisi varsa hic tereddut etmeden yaptirabilirsin o kadar acimiyo garanti veriyorum :) ve tek seansta bile baya bi azaliyo gobek.kizariklik kabuklar dokulunce de devam edio bende bi 3-4 ay kadar sonra tamamen iyilesiyo cunku benim cildim cok hassas.her yanim delik desik oldu yaptira yaptira :)ama ona ragmen hicbiyerimde tek bi iz kalmadi Allaha sukur.uzman cok onemli bence.igneymis makineymis gerisi biraz fasa fiso...

sen cok dayanıklıymısın benım göbegımde çizgi halınde var hem ince hem acık renk 4 veya 5 seansta tamamen bıter dıye dusunuyorum inş öyle olur gögus ucumda var daha erken bıtırebılmek ıcın lazer dusunuyorum gogos kısmı için bırde ıgnelıde nekadar zamanda bır epılasyon yaptırıyosun 1 ay suruyormu

Ben şimdi ekim ayı gibi tüm vücut lazer epilasyona başlıcam İstanbul Bakırköy'de özel bir hastanede göbeğimin altında olan kıllar ben aldığım için siyah ve kalın onlar da lazerden sonuç alacağımı umuyorum ama yukardaki kısımlar ve karnımın geri kalın siyah fakat ince tüylerden oluşuyor ama görüntüsü rahatsız ediyor beni. Bu tüyler için lazere bulaşmak yerine iğneli mi önerirsiniz kızlar?bilmiyorumkismile

evet ya ben yaptırıyorum çok uzun sürüyor
siz kaç seaqnsta bitirdiniz ve bir seansınız kaç saat sürüyordu

istanbul'da nerde yaptırıyosun canım burdan yazabilir misin ya da özel mesaj ile .Benim de çok ihtiyacım var da ama iğneli yapan yerleri pek bilmiyorum.[ Bir de gittiğin yerden memnun musun kaç seans gittin bilgilendirirsen çok sevinirim teşekkürler şimdiden.opuyorumnanaktan/B]

Burda yazılanları okuyunca bende göbeğimdeki ince tüyler için iğneli epilasyonu düşünmeye başladım. İlk başta tüm karın iğneli olur mu diye düşünüyordum ama yaptıranlar varmış oluyormuş yani. Sadece iyi bir yer arıyorum şu an.bilmiyorumkismile

evet bende ii bir yer arıyorum izsiz lekesız olsun ıstıyorum ii bır yer bulursan banada soylersın bende bulursam sana soylerım

Tüm karin yaptiriyorum ben. Su an uzmanimi degistirme asamasindayim gerci. Orta kisimda daha kalin olmak üzere tüm karin bölgemde ince ince tüyler var hepsini aldiriyorum. Tüm karin yaptiracaksan dikkatli olmani öneririm. Cok büyük bi bölgeyi birden yaptirinca cok kasinti oluyor. Kendine hakim olsan bile uyurken kasiyorsun ister istemez. Ben uyurken bi ara bi kac kabuk yoldugum icin tüm rahatsizligina ragmen geceleri alttan citcitli body giydim göbegimi acmiyim diye =) Bi de yaz dönemi zorluyor. Vücut ister istemez terliyor, hele ki bu gecirdigimiz yaz yapis yapisti takdir edersinizki=) kabuklarda terden dolayi irritasyon olusabiliyor. İlacima falan oldukca dikkat ettigim halde bikac kabugum iltihaplanir gbi olup kizarmisti baya. EKstradan antibiyotikli kremler kullanip atlattim onu da. Yaz bitti gerci ama aklinizda olsun diye yazayim dedim. Ayrica karin bölgesindeki kabuklar diger yerlere nazaran daha gec iyilesiyor(mus) benim kabuklar 15 günden önce dökülmüyordu.

cikilopcik sen gul hanıma gıdıyodun neden degıstırmek ıstıyosun burda gıden herkes övguyle bahsedıyor ondan hosuna gıtmeyen nedır ögrenebılırmısyız. karın bolgesı kaç saat suruyor, kaç seans yaptırdın ve nekadarı gıttı

ben gül hanıma gitmiyorum henuz. gül hanıma deneme seansı yaptırdım sadece. başka bir uzmana gidiyordum. bazı izler kalmaya basladıgı için (bunda benim de payım var) gül hanıma geçmek üzereyim. ilk seansım bu pazar. henüz hoşuma gitmeyen bi durum yok yani gül hanımla ilgili. kimseyi boşu boşuna kötülemiş olmak istemem.
öndeki gittiğim yerde tüm karın bölgesine 1 saatlik randevular alıyordum. hepsi tek seferde temizlenmiyordu ama ince tüylerim çok yaygın oldukları için 1 saat yetmiyordu diyebilirim. göbek ve bel dönüşümlü gittiğim için hangi bölgeme kaç kere yaptırdıgımı tam hatırlamıyorum. 3-4 kez yapılmıştır göbek heralde. yer yer kellikler oluşmaya başladı (ince olanlar) kalın olanlar da bariz şekilde inceldiler. ama hala varlar. gül hanım kabuksuz ve dolayısıyla izsiz bir şekilde bitirecek inşallah =)

canım inş umut ettıgımız gıbı olur kıldan tuyden kurtuluruz bıze haber vermeyı unutma ve sende dıgerlerı gıbı memnun kalırsın inş

Bayanlar tüm karın bölgesine iğneli epilasyon demişsinizya ne kadar sürüyor seans süreniz kaç saatinizi alıyor merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…