lazer ince tüyleri çoğaltıyo diye duydum bi yerden.bu nedenle göbeğim için iğneli epilasyona başladım çok memnunum
arkadaşlar ince tuylerinizle hiç oynamamanızı yavsiye ediorum.ince tuyu lazerle kıllaşan biri olarak bilsem hiç bulaşmazdımdiorum.alexandrite lazer sakın değdirmeyin kalınlastırıo.ille de yaptırcam diosanız işin ehli iğneli ep yapan birini bulursanız yaptırın yoksa başınıza buyuukk bi dert alabilirsiniz.yıllarca gidip sonuç almam riski var lazerin.trilyoner diilseniz bulaşmayın bence.çok çekmiş biri olarak yorumum bu.sevgiyle kalın...
Bende göbek bölgeme iğneli yaptırdım. Şu an ne iz ne de tüy var ve çok memnunum.
İğneli epilasyon uygulaması yaptıranlardan sizinki gibi güzel haberleri duymak beni gerçekten mutlu ediyor. Ama üyelerimizin daha fazla istifade edebilmesi için biraz daha detaylı bilgi verseniz. Örneğin ne zaman hangi bölgelere yaptırdınız. Ne kadar sürdü. Tekrarlaması endişeniz varmı yani en son uygulamanızdan itibaren ne kadar süre geçti? sağlıklı günler dileklerimle.
ben göbek çizgimdeki tüyleri hiç almamıştım diğer yerlere yapılırken lazeri oraya da tutturuyodum ama ince oldukları için çok etkilenmiyolardı 8 seans yaptırdım baya azaldı ama bitmemişti iğneli yaptırdım 2 haftayı geçti ne leke kaldı ne de tüy ama bitti demek için daha erken sanırım =)
Bende göbek bölgeme iğneli yaptırdım. Şu an ne iz ne de tüy var ve çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?