İğneli Epilasyon Göbek veya bel kismina igneli lazer yaptiran var mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Arkadaslar daha önce buna benzer bir konu acmistim ama silindi.
Forumda gezindim ama bu konuyla alakali kimse birsey yazmamis.

Benim göbek ve bel kismimda tüylenme var malesef..
Maymuncuk gibi hissediyorum kendimi..
Tüyler cok ince ve ne az nede cok denilebilecek kadar bu bölgelere yayilmis durumda.
Beni cok rahatsiz ediyor.
Lazer epilasyon yaptirmayi düsündüm bir ara ama ozamanda bu bölgeleri jiletleyip tüylerin kalinlasmasini beklemek lazim yanilmiyorsam. Sonra faydasi olmazsa diye korkuyorum.
Bu yüzden igneli epilasyon düsünüyorum, lütfen bel ve göbek kismina igneli yaptiran arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..

Arkadaşlar tam da benim derdimden bahsedilmiş :) Ya ben şu an lazere gidiyorum 3 seans oldu çok belirginler bitiyor gibi ama inceler aynen çıkıyo, vakit ve para kaybetmekte istemiyorum haliyle. İğneliye geçmeyi planlıyorum 1-2 seans sonra en geç. Anca tek tek o zayıf tüylerle uğraşırlar değil mi başlarsam? İğneyle daha zor hani..

arkadaşlar bende iğneli yaptırmak istiyorum dakikası 1 tl sizce sakıncaları neler.. yani var mı göbek için leke kalıyo mu?

ben göbek çizgimdeki tüyleri hiç almamıştım diğer yerlere yapılırken lazeri oraya da tutturuyodum ama ince oldukları için çok etkilenmiyolardı 8 seans yaptırdım baya azaldı ama bitmemişti iğneli yaptırdım 2 haftayı geçti ne leke kaldı ne de tüy ama bitti demek için daha erken sanırım =)

kızlar birşey öğrenmek istiyorum bendede var ama lazer için ince dediler acaba iğnelide süre daha mı uzun oluyorr ve çok mu bekliyoruzz...

arkadaşlar ince tuylerinizle hiç oynamamanızı yavsiye ediorum.ince tuyu lazerle kıllaşan biri olarak bilsem hiç bulaşmazdımdiorum.alexandrite lazer sakın değdirmeyin kalınlastırıo.ille de yaptırcam diosanız işin ehli iğneli ep yapan birini bulursanız yaptırın yoksa başınıza buyuukk bi dert alabilirsiniz.yıllarca gidip sonuç almam riski var lazerin.trilyoner diilseniz bulaşmayın bence.çok çekmiş biri olarak yorumum bu.sevgiyle kalın...

Değerli arkadaşlar mine nin tavsiyesine uymayı düşünüp de izmir de yaşayan arkadaşlarıma 23 senelik bir iğneli epilasyon uzmanı olarak yardımcı olabileceğimi belirtmek isterim. Herkese saygı ve sevgilerimle.

Bende göbek bölgeme iğneli yaptırdım. Şu an ne iz ne de tüy var ve çok memnunum.

İğneli epilasyon uygulaması yaptıranlardan sizinki gibi güzel haberleri duymak beni gerçekten mutlu ediyor. Ama üyelerimizin daha fazla istifade edebilmesi için biraz daha detaylı bilgi verseniz. Örneğin ne zaman hangi bölgelere yaptırdınız. Ne kadar sürdü. Tekrarlaması endişeniz varmı yani en son uygulamanızdan itibaren ne kadar süre geçti? sağlıklı günler dileklerimle.

Aslında göbek bölgemde o kadar yoğun kıl yoktu.Fakat biraz koyu olanları cımbızla çektiğim için her kökten iki-üç adet kıl çıkmaya başlamıştı.Bu arada kolum için iğneliye gidiyordum.Kolumu yapan bayana danıştığımda alabileceğini söyledi.Her gidişimde göbek bölgemide aldı.Zaten kıl köklerinin yapısına bağlı olarak alış süresi değişiyor.Normal süre için birşey söyleyemem. Çünkü diğer bölgeye de gidiyordum. Yaklaşık bir sene oldu biteli ve tekrarlar diye bir endişem yok.
Kol, göbek, göğüs ucu ve bikini bölgesine gittim. Çok memnun kaldım.

mrb. istanbul'Da nerede yaptırdın . ben de göbegime yaptrdm ama lekeler kaldı. tüy varmıs gibi duruyor. tüylerım sarıydı smdi sanki siyah tuy varmıs gibi duruyo. 3 ay gecti koyuluklar hala gecmedii... senin ole olmadı mı hiccc??? yaptrdgn yerin telefon numarasını vereblrmsn(( tşk edermmm...

özdecim ankarada nerde yaptırdın acaba epilasyonunu? bide fiyatları nedir bn araştırıyorum iyi biuzman sen memnun oldunu söylediin için sana sormak istedim..

Ankara'da yaptırıp memnun olanlar bana da yardım edebilir mi lütfeenbi yer bulsam hemen yarın gidicemm daha yeni bi üye olduum için ben özel msj atamıorum ama bana yazarsanız çook sewinirim, şimdiden teşekkürleer

ben göbeğimi almış olmama rağmen tek temizlemede yarısından çoğu gitti diyebilirim
iğneli epilasyon tek çözüm
ama işte işin ehli olan birini bulmak da biraz zor

nazzzz çok zor değil aslında işinin ehli insanlar var ama çok fazla değiller maalesef o yüzden tecrübelere deneyimlere kulak verin derim o zaman bulmakta zorlanmazsınız emin olun bende tavsiyeyle buldum uzmanımı hemde burdan aldığım tavsiyeyle çok memnunum kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…