• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Göbek veya bel kismina igneli lazer yaptiran var mi?

cikilopçik ya sen tüm karın yaptırıyomuşsun. ne kadar sürüyor? ve tüm karın derken hani göbek deliğinin etrafı bi de onun yanları oluyo hani bele doğru oralarıda aldırıyomusun?

evet cerenicious her yeri. ama hiç bir seansımda tamamen tüm tüyler alınmadı. genelde 1 saatlik randevular alıp gidiyorum dönüşümlü olarak temizleniyor bölge bölge. o yüzden tam bi süre söyleyemicem sana.

epilasyon güzel geçti fatmahakan. biraz fazla canım yandı regl döneminde oldugum için. 50dk kadar çalışabildi anca gül hn. bi de araya görüşmeye gelen biri girdi falan. alt kısım tamamen temizlendi ama. çıkan tüylere göre yorum yapıcam artık. bu cumartesi de üst tarafta kalanlar için gidicem. kökler biraz sağlam oldukları için akımı arttırdı gül hn. o da minik minik kabuk yaptı haliyle.. sanırım kabuk benim kaderim =) ama eski kabuklarımın yanında bunlara kabuk denmez tabi. iz kalacak gibi görünmüyor.

merhaba herkese. daha öncede forumda sordum ama çok yanıt alamadım, bu başlıkta yaptıran arkadaşlar var şu an galiba:) avrupa yakasında önerebileceğiniz uzman var mıdır acaba:)

merhaba herkese. daha öncede forumda sordum ama çok yanıt alamadım, bu başlıkta yaptıran arkadaşlar var şu an galiba:) avrupa yakasında önerebileceğiniz uzman var mıdır acaba:)

bende bir öneri alamadım bunun üzerine nişantaşındaki nekayla konuşmaya gittim 10 sene önce ablamın arkadaşı yaptırmış ve memnun kalmış nişantaşı şubesiyle ilgili başka olumlu yorumlarda okumuştum yalnız yerinden dolayı biraz pahalı asıl sahibi esin hanım yapınca dakikası 3tl yanındaki kızlar yapınca saati 100tl henüz seanslara başlamadığım için kendim bir yorum yapamıcam aklında bulunsun yinede:)

evet cerenicious her yeri. ama hiç bir seansımda tamamen tüm tüyler alınmadı. genelde 1 saatlik randevular alıp gidiyorum dönüşümlü olarak temizleniyor bölge bölge. o yüzden tam bi süre söyleyemicem sana.

epilasyon güzel geçti fatmahakan. biraz fazla canım yandı regl döneminde oldugum için. 50dk kadar çalışabildi anca gül hn. bi de araya görüşmeye gelen biri girdi falan. alt kısım tamamen temizlendi ama. çıkan tüylere göre yorum yapıcam artık. bu cumartesi de üst tarafta kalanlar için gidicem. kökler biraz sağlam oldukları için akımı arttırdı gül hn. o da minik minik kabuk yaptı haliyle.. sanırım kabuk benim kaderim =) ama eski kabuklarımın yanında bunlara kabuk denmez tabi. iz kalacak gibi görünmüyor.

inş canım senın adına sevındım bende senın bu memnunıyetın sayesınde gul hanıma gıdıcem tabı sende bizi bu gelişmelerden mahrum etme

bengeçen çarşamba gittim göbek bölgesine
1 saat çalışıldı valla ama ben uyuşturucu iğne ile yaptırdım o yüzden acı olmadı...
göbek bölgesi çok çabuk sonuç veriyo kızkardeşimden biliyorum
1 seferde yüzde elli raha gidiyo belki daha fazla...

tek korkum leke iz kalması..:18:.
acayip kaşınıyo ama kendimi tutuyorum

Ben de dönüşümlü olarak gittiğim için kaç defa yaptırdım bilmiyorum ama göbek deliği çevresi ve alt üst kısımlarına iğneli yaptırıyorum ben de. Bende de baya bir kabuklanma oluyor. Ve zor geçiyor. Ardında da koyu benekler devam ediyor bir süre ama geçiyor. Ben bepanth.l krem ve medacass.l kremi karıştırıp suruyorum uygulama sonrasında ve etkisini gordum gerçekten. Bir iki kez de e vitamini surdum. Cildi nemlendirmek iz kalmamasına yardımcı oluyor diye düşünüyorum. Göbek bölgesinde ben de çabuk cevap aldım diye düşünüyorum. Benim canım biraz tatlı o yuzden ağrısı için bir yorum yapmayacağım. Ama daha öncesinde lazere gittim, her seansta bir suru para verdim. O verdiğim paraları o zaman iğneliye harcamış olsam şimdiye çoktaaan mis gibi olmuştu bile. Eğer tüyleriniz açık ve ince ise lazer gerçekten zaman ve para kaybı.
Bir de iğneli için ortalama fiyat dk 1.50 lira. çok yer araştırdım. çok yere sordum. Yani ben şuan 1.20 ye yptırıyorum ve yapan kişi de gayet başarılı ve deneyimli. Daha fazla para vermeyin. Uzun vadede çok para tutuyor.
Bel bölgesi için yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum ben de. Eğer yaptırmış biri varsa yorumunu almak isterim.
Herkese tüysüz günler diliyorum

Aslında göbek bölgemde o kadar yoğun kıl yoktu.Fakat biraz koyu olanları cımbızla çektiğim için her kökten iki-üç adet kıl çıkmaya başlamıştı.Bu arada kolum için iğneliye gidiyordum.Kolumu yapan bayana danıştığımda alabileceğini söyledi.Her gidişimde göbek bölgemide aldı.Zaten kıl köklerinin yapısına bağlı olarak alış süresi değişiyor.Normal süre için birşey söyleyemem. Çünkü diğer bölgeye de gidiyordum. Yaklaşık bir sene oldu biteli ve tekrarlar diye bir endişem yok.
Kol, göbek, göğüs ucu ve bikini bölgesine gittim. Çok memnun kaldım.

bende göbek bölgesine birseans gittim henüz ikinciye gidince gögüs ucuna da başlayacak ama ordan korkuyorum ya çok acıyor mu :50: bence igneli tam bir mucize o kadar rahat ki benim çenemde ve boynumda vardı çenemdekiler sertti cımbızla çektiğim için bitti şu an meger ne çok ugraşıyormuşum onlarla rahatına çok alıştım sıra diger bölgelere geldi yaz bitsin koltukaltına da başlayacam :24:

Merhaba kızlar.karın bölgesi tamamı ortalama kaç saatte biter tek tur? Tabiki dönüşümlü olarak gitmek gerek tek seansta toplanmaz ama tüm kılların toplanması kaç saat sürer acaba?

Bende favori kısmina yüzume bir kere 15 er dk bir kere 30 ar dk islem yaptirdim ama heo kırmızi kırmizi nokta nokta igne izleri var ve benim gobegimde de hatta sizin dediginiz gibi karin bölgemde ince ince ama çok tüy var. Lazerden baya bası yananları burda okudukca ben oraya da igneli epilasyon yaptirayım dıyorum ama dedigim gibi yuzumde nokta nokta izler var gecer mi devam mı etsem vazmıgecsem bilemedim o yuzden

Back