Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese. daha öncede forumda sordum ama çok yanıt alamadım, bu başlıkta yaptıran arkadaşlar var şu an galiba:) avrupa yakasında önerebileceğiniz uzman var mıdır acaba:)
evet cerenicious her yeri. ama hiç bir seansımda tamamen tüm tüyler alınmadı. genelde 1 saatlik randevular alıp gidiyorum dönüşümlü olarak temizleniyor bölge bölge. o yüzden tam bi süre söyleyemicem sana.
epilasyon güzel geçti fatmahakan. biraz fazla canım yandı regl döneminde oldugum için. 50dk kadar çalışabildi anca gül hn. bi de araya görüşmeye gelen biri girdi falan. alt kısım tamamen temizlendi ama. çıkan tüylere göre yorum yapıcam artık. bu cumartesi de üst tarafta kalanlar için gidicem. kökler biraz sağlam oldukları için akımı arttırdı gül hn. o da minik minik kabuk yaptı haliyle.. sanırım kabuk benim kaderim =) ama eski kabuklarımın yanında bunlara kabuk denmez tabi. iz kalacak gibi görünmüyor.
Aslında göbek bölgemde o kadar yoğun kıl yoktu.Fakat biraz koyu olanları cımbızla çektiğim için her kökten iki-üç adet kıl çıkmaya başlamıştı.Bu arada kolum için iğneliye gidiyordum.Kolumu yapan bayana danıştığımda alabileceğini söyledi.Her gidişimde göbek bölgemide aldı.Zaten kıl köklerinin yapısına bağlı olarak alış süresi değişiyor.Normal süre için birşey söyleyemem. Çünkü diğer bölgeye de gidiyordum. Yaklaşık bir sene oldu biteli ve tekrarlar diye bir endişem yok.
Kol, göbek, göğüs ucu ve bikini bölgesine gittim. Çok memnun kaldım.