Pudra işe yarıyor muO zaman alınacak bölgeye önce pudra serptirin sonra üzerine hangi ağdayı kullanacaksanız uygulatın.
tamam teşekkür ederim peki ağdadan önce pudra sürersem ağda yapışır mı kiACıyı azaltmak için çok işe yarıyor ve deriyi sakinleştiriyor ama isilik konusunda emin değilim.
Ama madem yaptıracaksınız ille deneyin derim bişey kaybetmezsiniz.
Sırtıma nadir göbegime düzenli ağda yaptırırım ama vücudum alışkın olduğundan belki hiç sivilcelenmez.yaklasik 10 yıldır falan aldiriyorumhamilelik dönemlerinde aldırmadim sadece ilk dönemlerinde düşük tehlikem vardı ve sonrasında korkardim[/QU
tamam teşekkür ederim peki ağdadan önce pudra sürersem ağda yapışır mı ki
Ne kadar zamanda bir yaptırıyorsunu? 10 sene dediniz, hiç azalma ya artma oldu mu ağdadan sonra?Sırtıma nadir göbegime düzenli ağda yaptırırım ama vücudum alışkın olduğundan belki hiç sivilcelenmez.yaklasik 10 yıldır falan aldiriyorumhamilelik dönemlerinde aldırmadim sadece ilk dönemlerinde düşük tehlikem vardı ve sonrasında korkardim
Ayda bir yaptırıyorum ve hiç azalma olmadı malesef aynı devam ediyor. ama ben pcoluyum biraz onun etkisi sanırım azalmaması normal kişilerin azalabilir belkiNe kadar zamanda bir yaptırıyorsunu? 10 sene dediniz, hiç azalma ya artma oldu mu ağdadan sonra?
Ayda bir olsa bile mutlu olurum. Alışmışsınlzdır artık. Bende bi çözüm bulurum umarım)))Ayda bir yaptırıyorum ve hiç azalma olmadı malesef aynı devam ediyor. ama ben pcoluyum biraz onun etkisi sanırım azalmaması normal kişilerin azalabilir belki
Yaptırdın mı? Eğer yaptırırsan sonuçları yazar mısınnn ben de yaptırırsam yazıyım sana umarım sivilce vs çıkmaz yaAyda bir olsa bile mutlu olurum. Alışmışsınlzdır artık. Bende bi çözüm bulurum umarım)))
Sen ne kadara yaptırıyorsun?Lazer yapt. ben tüm vücut. Sana tavsiyem lazer ama şu var kampanyaları oluyor. Onlara denk getirirsen boşuna para vermezsin.
Ben 2016 2.800 tl vermiştim 1 sene ara verdim daha geçen gittim. Benim gibi yapma. ben çok verdim yaSen ne kadara yaptırıyorsun?
Tüm vücut dediğin nasıl oluyor cidden her tarafın mıBen 2016 2.800 tl vermiştim 1 sene ara verdim daha geçen gittim. Benim gibi yapma. ben çok verdim ya
Mesela omuz falan da mı oluyorTüm vücut dediğin nasıl oluyor cidden her tarafın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?