• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek ve sırt tüylerini aldıran var mı? Lütfen yardım edinnn

Mitsuha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
40
11
3
34
Ya lütfen yardımcı olun bana göbeğimde ve sırtımda siyah tüyler var normal değil yani hormon testi falan yaptırıcam zaten ama aldırmak istiyorum asıl sorum şu sir ağda yaptırsam sivilce olur mu vücudumda. kollarımı aldırınca omzuma doğru sivilce oluşuyor göbeğini ya da belini aldıran var mı?

Kesinlikle aldırmayın derim belde olmuyor ama göbekte isilik gibi oluyor.
Kuzenim dövme yaptırmadan önce dövmeci jilet sürmesin diye yaptırdı.
Özellikle göbekte isilik gibi oldu izide epey kaldı.

O zaman alınacak bölgeye önce pudra serptirin sonra üzerine hangi ağdayı kullanacaksanız uygulatın.

ACıyı azaltmak için çok işe yarıyor ve deriyi sakinleştiriyor ama isilik konusunda emin değilim.
Ama madem yaptıracaksınız ille deneyin derim bişey kaybetmezsiniz.

ACıyı azaltmak için çok işe yarıyor ve deriyi sakinleştiriyor ama isilik konusunda emin değilim.
Ama madem yaptıracaksınız ille deneyin derim bişey kaybetmezsiniz.
tamam teşekkür ederim peki ağdadan önce pudra sürersem ağda yapışır mı ki

Sırtıma nadir göbegime düzenli ağda yaptırırım ama vücudum alışkın olduğundan belki hiç sivilcelenmez.yaklasik 10 yıldır falan aldiriyorum:KK76: hamilelik dönemlerinde aldırmadim sadece ilk dönemlerinde düşük tehlikem vardı ve sonrasında korkardim

Sırtıma nadir göbegime düzenli ağda yaptırırım ama vücudum alışkın olduğundan belki hiç sivilcelenmez.yaklasik 10 yıldır falan aldiriyorum:KK76: hamilelik dönemlerinde aldırmadim sadece ilk dönemlerinde düşük tehlikem vardı ve sonrasında korkardim[/QU

Nasıl sevindim konuyu görünce. Sırf bu yüzden diode lazer araştırıyorum. Ağdayla uğraşamazsın dediler. Birde normalde tüylerim çabuk uzar, ordada aynısı olursa dayanamam.

Lazer isterseniz alexandrit artırır diyor uzman. İğneli öneren oldu.

Sırtıma nadir göbegime düzenli ağda yaptırırım ama vücudum alışkın olduğundan belki hiç sivilcelenmez.yaklasik 10 yıldır falan aldiriyorum:KK76: hamilelik dönemlerinde aldırmadim sadece ilk dönemlerinde düşük tehlikem vardı ve sonrasında korkardim
Ne kadar zamanda bir yaptırıyorsunu? 10 sene dediniz, hiç azalma ya artma oldu mu ağdadan sonra?

Ne kadar zamanda bir yaptırıyorsunu? 10 sene dediniz, hiç azalma ya artma oldu mu ağdadan sonra?
Ayda bir yaptırıyorum ve hiç azalma olmadı malesef aynı devam ediyor. ama ben pcoluyum biraz onun etkisi sanırım azalmaması normal kişilerin azalabilir belki

Ayda bir yaptırıyorum ve hiç azalma olmadı malesef aynı devam ediyor. ama ben pcoluyum biraz onun etkisi sanırım azalmaması normal kişilerin azalabilir belki
Ayda bir olsa bile mutlu olurum. Alışmışsınlzdır artık. Bende bi çözüm bulurum umarım)))

Lazer yapt. ben tüm vücut. Sana tavsiyem lazer ama şu var kampanyaları oluyor. Onlara denk getirirsen boşuna para vermezsin.

Back