• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

ayy epilatör zaten bacaklarda bile batık yaparken göbeği mahfeder

sir ağda seyrek çıkartıyormu peki göbek tüylerini

ayva tüyleri ya alırsan daha kalın çıkmazmı

evet ayva tüylerine sakın ellemeyin sonra sert çıkıyo ben ameliyat eldiveni giyip alıyorum hiç sorun olmuyo

kizlar göbeginizdeki killar alinmasi derecede cokmu
benimde varda almayi gerekduymuyorum alsam komple gögüslere kadar almaliyim cünki heryerde kücük tüyler var :ssss

hiç dokunmamak bence en iyisi, bende de var belirgin tüyler. iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum göbeğimdeki tüylere...zaten bacak, koltukaltı,bikiniye ağda yapmakla uğraşıyorum bir de o eklenmesin :) yapacaksanız da sir yaptırın geç çıkar incelir en azından

ben de aldırdım. 2 ay önce sadece göbek deliğinin çevresindekileri aldırmıştım üst taraftakilere dokunmamıştım. alt tarafları aldırdığımda gutto karınca yumurtası kremi var ya ondan sürmüştüm ve bir dahaki ay bacaklarımı aldırmaya gittiğimde karnımı da aldıracaktım.. gutto'nun etkisinden sanırım karnımdakiler çok seyrek çıkmıştı belli belirsiz gibilerdi. bu ay hepsini aldırdım,ağda yaptırdığımdan beri her gece gutto sürüp masaj yapıyorum,inşAllah seyrelir..
ileride epilasyon yaptırmayı düşünüyorum iğneli ya da lazer..artık hangisi daha iyi olursa
ağdayla aldıracaksanız eğer bioder,gutto vs... bunlardan da sürün deneyin şayet aldırmaktan yanaysanız

benimde seninkiler gibi browneyes çok kafama takıyordum ama artık takmamaya çalışıyorum çünkü kaş-bıyık-koltuklatı-bikini bölgesi ve bütün bacak yeterince uğraştırıyo beni birde göbeğimi elleyip iş çıkarmayı düşünmüyorum kendime açıkçası ileride lazer yaptırırsam orayada yaptırırım tamam bitti gittizemuszemus

çok belirgin değillerdi ama bnm canımı sıktıkları için sir ağdayla alıyorum

valla ben aldım napiim benmde hç hoşuma gtmiyo nefret ediyorum bnde ağdayla aldm ve gutto sürdüm ama bakalım şidilik bi azalma yokkk off offf

valla ben aldım napiim benmde hç hoşuma gtmiyo nefret ediyorum bnde ağdayla aldm ve gutto sürdüm ama bakalım şidilik bi azalma yokkk off offf

canım ben de aynı senin gibiyim. sir ağdayla aldırdım her gece masaj yapa yapa gutto sürdüm bastıra bastıra iyice işlesin diye ve sanki fark etti gibi gerçekten

canım ben de aynı senin gibiyim. sir ağdayla aldırdım her gece masaj yapa yapa gutto sürdüm bastıra bastıra iyice işlesin diye ve sanki fark etti gibi gerçekten

hmm gerçekten mi can ya ozamn tam gazz devamm napiim ya vallahi gına geldi artıkk nedir bu çektiğimz yaa :Saruboceq:

kızlar ben kilo verdikten sonra bir tüylenme durumu ortaya cıktı bende
göbegümde tüy yoktu su an var
bu gutto fılan ıse yarıyor mu kı kac lıra acaba fıyatı?
bana hep kandırmaca gıbı gelıyor bu karınca yagı kremı vs?
nerde uretılıyor kı

Back