göbek - sırt - gögüs arası tüyleri SARI saç boyası ile boyamak

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
İstanbul
bu fikir bana baya güzel geldi??? benim sırtımda bel kısmımda baya tüy var siyah siyah çok belirginler :14: gobeğimde vardı ben eldıvenle ala ala gobek delıgımın hemen altında kalın kıllar halıne getırdım tuylerı :2: gogus aramdada var bir kere sirle aldım gogus aramı ama ne çare:14: acaba bu saç boyası ile boyamak iy ibi çare olabilirmi kızlar?? olumsuz bi yanı yada ne bilim artırıcı yada kotu bı yönü yok gibi sanki sizce???

direkt sir ağda yaptırsan daha kolay olmaz mı?

tatlım bi arkadaş yazmış gobegımı sirle aldım ıyıce mahfoldu hıc yanaşmayın dıye gozum korktu acıkcası ve ben hanı bı yerde tüylerı olan bırı degılım gobegım boydan başa tüylü zaten ama bazı bolgeler daha yogun hanı yogun lerlerı alsam dıger yerler sırıtıyo:37:

ben de alıyorum hiç de mahvolmadı ya

niye sarartici kullanmiyosun sarartmak istiyosan?

tatlım sarartıcı çoğaltıyor daha çok karartıyor falan deniliyor.. bende tüy çok fazla vucudumda tüysüz hiçbir yerim yok diyebilirim esmerim.... alsam gobegımı tüm baştan başa almam gerekecek ve tüyden çıkıp tam gobek delıgımın altında bıldıgın kıllar cıktı artık eldıvenle cımbızla ala ala:14:

:5:
tatlım sarartıcı çoğaltıyor daha çok karartıyor falan deniliyor.. bende tüy çok fazla vucudumda tüysüz hiçbir yerim yok diyebilirim esmerim.... alsam gobegımı tüm baştan başa almam gerekecek ve tüyden çıkıp tam gobek delıgımın altında bıldıgın kıllar cıktı artık eldıvenle cımbızla ala ala:14:

boyanın sarartıcılardan ne farkı var ?

aynı etken maddeler üç aşağı beş yukarı ikisininde de mevcut değil mi ?

bence boyadan farkı yok.
tek fark boyanın daha zahmetli ve vücudunda siyah gölgelere yol açacak olması
birde bu açıdan bak ...

Son düzenleme:
Ayrica boya saci dokuyorsaa, tuyleride azaltir zamanla:44:

valla bende öyle düşünmedim değil canım:31: olabilir aslında ama benim düşündüğüm tek şey boya sonuçta ten rengimizede etki edermi sürdüğümüz yerlerde koyuluk olurmu ama olmaz heralde boya ellerimizden çkıyo çünkü değilmi:26:

boya benim de aklıma yatıyordu ancak cilde hasar verir ya.:26: tüyden daha önemli olan cilt bence. ve de çok esmerse tenin sapsarı tüyler daha garip görünmez mi??

boya benim de aklıma yatıyordu ancak cilde hasar verir ya.:26: tüyden daha önemli olan cilt bence. ve de çok esmerse tenin sapsarı tüyler daha garip görünmez mi??

ne hasarı vercek bebişim yaa :27: kafa derisine hsar falan vermiyo nasılsa sarı olması her zaman iyidir kara olmasından bence:27: düşün tatilde kararınca tenin esmer tüylerde sarı oluyo hoş ben böcek gibi olana kadar karardım ama tüylerde zerre sararma olmadı:26: bence boya işi iyi yaaa hemde kalıcı istedigimiz tonda sarılıkta seçebiliriz hemde:23:

çok ilginç bi öneri gerçekten.ilgimi çekti.
deneyen olursa ve sonuçları bizimle paylaşırsa çok iyi olur.
özellikle göğüs bölgesindeki grimsi tüyleri beyazlatabilirsek en azından kötü görünmemiş olur

çok ilginç bi öneri gerçekten.ilgimi çekti.
deneyen olursa ve sonuçları bizimle paylaşırsa çok iyi olur.
özellikle göğüs bölgesindeki grimsi tüyleri beyazlatabilirsek en azından kötü görünmemiş olur

bende aynı böyle dusunuyorum.. kötü boya kullanarak tüylerimizin dökülmesinede sebep olabiliriz..

o bölgedeki tüyler çok inatçı kurtulması zor.
yapabileceğimiz en iyi şey kamufle etmek. o da mümkünse tabi

arkadaşlar bu fikri ben çıkardım zaten ve paylaşmıştım ama okumadınız sanırım . yaklaşık 1 ay kadarönce kolestonun çok açık doğal sarı boyasını aldım göğüs bölgeme sürdüm ve 1 aydır hala sarı hiçte belli olmuyor. sarartıcı kullanınca 2 haftada bir yapmak zoruında kalıyordum çünkü diplerden siyah kökler gözüküyordu . bi arkadaşıma da dedim, o da kol , üst bacak yaptı o da allah razı olsun senden diyor. denemek isterseniz kolunuzun bi kısmına uygulayın farkı çok net göreceksiniz. bu arada ben açık tenliyim hatta beyazım bende öyle kararma falan da yapmadı . ben yüzümdeki tüylere bile sürdüm çokta memnunum iyi ki böyle bişeyi düşünmüşüm :) :):52::52:

Back