Piercing, Hızma göbek piercing acil yardım :(

Safinaz57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
653
25
kızlar merhaba göbeğim önceden delikti kapandı geçen yeniden deldirdim uzun süre sonra iltihap kaptı kenarında beyaz sümük gibi bişey var topların .. kızarık birde çok acıyor .. thiocilline kullanıyorum birde protex ile yıkıyorum temzlıyorum .. sizce ne yapmalıyım sizdede oldumu ?

Canım bende de piercing vardı göbeimde başta biraz öyle akıntı olur antibiotikli bir merhem kullan metale alerjin olabilir birde doktora görünmeni tavsiye ederim alerjin varsa çok ciddi sorunlaara sebep olabiliyor. Benim 10 sene öncesinde taktırmıştım 3-4 senedir takmyıorum ama hala delik senin nasıl kapandı. alerjik olabilirsin kapandıysa yara olup içten kapanmıştır muhtemelen sakın ihmal etme derim ben

Ben geçen sene iyi bi piercingcide deldirmiştim. piercingle beraber 200 tl ödedim 2 hafta fucidin kremi kullanmamı ve sonra bırakmamı söyledi. 2 hafta boyunca kullandım ve piercingi oynattım heryerine sürmek için. ama iltihap gibi bi akıntı oldu sürekli. 3 ay piercing taktım ve 3 ay boyunca o akıntı devam etti denize de giriyordum bu süre içinde sonra çıkardım. Bu senede deldirdim yine iltihap oldu aldığım piercingler de adi değil kaliteli ama sonuç aynı. En sonunda çıkardım piercingi sıkıcı bi durum.

çıkarttım piercingi 15 dakıka once krem sürdüm antibiotikli .. feci halde şiş ve iltihaplı umarım geçer

Yıllardır ver gobegımde baska yerlerdede vardı gobegımde hıc ole bısı olmadı bence acıl doktora gıt mudehale etsın bı arkadasımın da sorun olmustu bısıler yaptılar koca bantlarla gezdı kız pek ıyı bısı degıl anlattığın

Bence önce piercinginin titanyum olduğundan emin ol, cerrahi çelik diye satılanlar deride bu tarz reaksiyonlara sebebp oluyor<
Sonra o bölgeyi baticonla yada oksijenli su ile bir temizle ve sürekli kremle.
Geçmezse zaten mecburen çıkarman gerekecek piercingi. Birde havuza filan girme iyileşene kadar..
Geçmiş olsun.. İnşallah piercingine veda etmek zorunda kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…