Gobek kordonunda tek arter ve diyabet

valla canim benim bebisim gayet iiyi suan 6. ayimizin icindeyiz.hamileyken sonradan kordonunda 2 arter 1 ven gorunmustu ama dogumda farkedilki tek arter tek ven varmis bende 37.haftamda dogurdum 3500 kg dogdu eger 40.haftayi bekleseydik 4 kilo falan dogardi:))

benımde bebegımın tek arterı yavaş işliyormuşş 20 haftalık olunca gel dedı ozaman bakalım dedı (((((((((((((( cok kötu duurumdayımmm yardım edın lutfen bebegın durumu sımdılık ıyı haftasına gore kılo da alıyo

ablamın öyleydi
iki farklı doktorda ayrıntılı ultrasona girdi
maşallah şimdi yeğenim çok sağlıklı bir şekilde doğdu

O kadar çok sevindim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rabbime çok şükür o tek damar da olsa OL DERSE OLUR o en büyüktür çok şüküüürrr.. darısı bizeeee. Benimde tek arter sıkıntım var şuan 24 haftadayım. İnsallah sağ sağlim kavuşurum aminnn dua edin..

canım konunun üstünden uzun zaman geçmiş ama bende dün detaylı da öğrendım tek arter olduğunu ama çok şükür devamında bütün organları iyi gözüküyor pazartesi fetal eko çekilecek inşallah oda temiz çıkar sağlıcakla alırız kucağımıza sen ne durumdasın acaba hersey yolundadır umarım :)

merhaba kızlar ablamda da şu an tek umblikal arter,gebelik şekeri var şu an 35 haftalık gebe ama bebeğin kendisi 1 hafta geriden karnı 2 hafta geriden geliyor kız bebek sizin bebekleriniz ne durumda merak ettim belki iyi bişeyler duyarım umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…