...öcelikle bütün Hamilelere sevgiler alla o bebecikleri kucagınıza almayı nasip etsin..gelelim benim sorunuma
gecen ay adet olmadan 1 2 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye grdik ve bunun ardındn adetimin bittigi gün tekrardan korunmasız yolla ilişkide bulunduk...
bunların ardından;;;;;;;;;;
1) göbegimde inanılmaz kasıntılar basladı
2)aşırı derecede terleme
3)inanılmaz yemek yeme istegi ve aclık herseyi canım cekiyo..
4)hiç su içmezdim aşırı derecede su tüketiyorum
5)cinsel isteksizlik
6)yokuş falan cıkarken nefesim darlıyo hemen dinlenorum :
ve daha aklıma gelmeyen seyler var..adet olmama 5 6 gün var sanırım...gebelik testii için adetimin gecikmesini bekliyorum...
ve şimdi sizden yardım istiyorum bu belirtiler gebelik bulgusu olabilirmi yada hiç bunları yasayıpta hamile kalan varmı aranınızda?????
şimdiden cok tesekkürler..
arkadaşlar merhaba sizin belirtilerinizi okudum benimde aynı sorunlar yalnız tuhaf olan ben rahatsızlanınca adetimden 5 gün önce hastaneye gittim dediler filim felan çekilcek hamilelik varmı bizde korunmadığımız için olabilir dedim ve birde beta hcg yapalım denildi lakin sonuç neğatif bende filim çektirdim.ama arkadaşlar benim adet günü geldi o gün kırmızı kan tamam adet hemen söker dedim olmadı kesildi 2 gün öncede kahverengi leke geldi oda kesildi benim gögüslerim karnım halen şiş nefes alırken patlıyorum artı ateş basmalar bi akıl verin arkadaşlar kanda kesin çıkmazmıydı hamilelik çıldırcan ya teşekkürler
arkadaşlar merhaba sizin belirtilerinizi okudum benimde aynı sorunlar yalnız tuhaf olan ben rahatsızlanınca adetimden 5 gün önce hastaneye gittim dediler filim felan çekilcek hamilelik varmı bizde korunmadığımız için olabilir dedim ve birde beta hcg yapalım denildi lakin sonuç neğatif bende filim çektirdim.ama arkadaşlar benim adet günü geldi o gün kırmızı kan tamam adet hemen söker dedim olmadı kesildi 2 gün öncede kahverengi leke geldi oda kesildi benim gögüslerim karnım halen şiş nefes alırken patlıyorum artı ateş basmalar bi akıl verin arkadaşlar kanda kesin çıkmazmıydı hamilelik çıldırcan ya teşekkürler
slm kızlar 2 gün önce karnım acaip agrıdı ve adet gördüm ama cok farklıydı pembemsiydi devam etti ancak dünden beri kanamam kesikkesikve kahverengi ..su an ise kanamam bitmiş durumda yani 3 gün sürdü ve hiç adet kanamsı gibi degildi resmen kahverengi...normalde adetlerim 6 7 gün sürüyo..acaba yerlesme kanaması yardımcı olun nolurrrrrrrrrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?