• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek kaşıntısı,aşırı gaz ve terleme...gebeligin ilk işaretleri olabilirmi..cvp lütfn

BİDE YAZMAYI UNUTMUŞUM GÖBEĞİM KASIK BÖLGEM FELAN ACAYİP KAŞINIYO KENDİMİ ALAMIYORUM SÜREKLİ KAŞISAM İSTİYORUM HATTA BAZEN PARMAKLARIM YORULUYO KAŞIMAKTAN F*0kaydirigubbakcemile3

benimde iki gundur surekli gobegim kasiniyo yaaa insallahhhhh belirtidir

Merhaba bizde bebek istiyoruz duphaston kullanıyorum yarın bitecek ama çok fazla kasık ağrım, mide yanmam, gögüslerimde ağrı, gaz ve açlık hissim var hamilemiyim yoksa duphaston mu yapıyo anlayamadım inşallah hamileyimdir:)

...öcelikle bütün Hamilelere sevgiler alla o bebecikleri kucagınıza almayı nasip etsin..gelelim benim sorunuma:KK43:
gecen ay adet olmadan 1 2 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye grdik ve bunun ardındn adetimin bittigi gün tekrardan korunmasız yolla ilişkide bulunduk...
bunların ardından;;;;;;;;;;
1) göbegimde inanılmaz kasıntılar basladı
2)aşırı derecede terleme
3)inanılmaz yemek yeme istegi ve aclık herseyi canım cekiyo..
4)hiç su içmezdim aşırı derecede su tüketiyorum
5)cinsel isteksizlik
6)yokuş falan cıkarken nefesim darlıyo hemen dinlenorum :

ve daha aklıma gelmeyen seyler var..adet olmama 5 6 gün var sanırım...gebelik testii için adetimin gecikmesini bekliyorum...
ve şimdi sizden yardım istiyorum bu belirtiler gebelik bulgusu olabilirmi yada hiç bunları yasayıpta hamile kalan varmı aranınızda?????
şimdiden cok tesekkürler..
Hamile olabilirsin canim insallah hamilesindir adet gununun gecmesini bekle yinede sen

Merhaba kizlar ben 4 aralikta catlatma ignesi oldum kalcadan 7 aralikda kan testi yaptirdim 40.12 cikti deger ara ara migdem bilanio kasik agrim oluyo hamilemiyim sizce

Merhaba kizlar ben yeni uyeyim. Benim adetime 8 gun war . 16 sinda olucam ama 1 haftadir kasiklarim agriyor tuwalete cikamiyorum bacaklarim felaket doymuyorum canim surekli bisey istiyor ama ara arada midem bulaniyor lawaboya gittigimde de su cikariyorum sari bi su . esimle 6 aydir korunmuyoruz mantar wardi gecen ay ilac kullandim we gecti . doktor bu ay deneyin dedi . sizce hamile olabilir miyim ?

...öcelikle bütün Hamilelere sevgiler alla o bebecikleri kucagınıza almayı nasip etsin..gelelim benim sorunuma:KK43:
gecen ay adet olmadan 1 2 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye grdik ve bunun ardındn adetimin bittigi gün tekrardan korunmasız yolla ilişkide bulunduk...
bunların ardından;;;;;;;;;;
1) göbegimde inanılmaz kasıntılar basladı
2)aşırı derecede terleme
3)inanılmaz yemek yeme istegi ve aclık herseyi canım cekiyo..
4)hiç su içmezdim aşırı derecede su tüketiyorum
5)cinsel isteksizlik
6)yokuş falan cıkarken nefesim darlıyo hemen dinlenorum :

ve daha aklıma gelmeyen seyler var..adet olmama 5 6 gün var sanırım...gebelik testii için adetimin gecikmesini bekliyorum...
ve şimdi sizden yardım istiyorum bu belirtiler gebelik bulgusu olabilirmi yada hiç bunları yasayıpta hamile kalan varmı aranınızda?????
şimdiden cok tesekkürler..

Yaaa şu an ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve sanki göbek deligim bi garip gibi. Ve benim de 5 gün var günler geçmiyor sankii

Back