Doktorlar gobek düşmesinden anlamıyor galiba ya. Illaki duymussunuzdur hani kadın baktı gobegin düşmüş rahmin sıkı olmuş felan dedi. Yanı kim gitse o kadına hamile kalıyormuş gerçekten işi biliyor yani. Bende bi umut gittim bakalımBöyle şeyler biraz tehlikeli doktora göründünüz mü?
Vermemiştir pardon telefon hatası :)Umarım zarar vermiştir
Umarım zarar vermiştir
Anladım saten :) inşllah vala bilmiym3artik. Normalde geçenay 26 sında regl oldum bu ay 22 sinde olmam lazimdi bekliyrm sancim hem var hem yok psikoljik galibaVermemiştir pardon :)
Vermemiştir pardon telefon hatası :)
Sendmi gobek kaldırdınBenim 13 gün gecikti
Hee:) vala insan her yolu deniyo kurbanlık koyun gbi oldum artık yetrki olsun kafasindyimAy yok ben yapmam korkarım öyle şeylerden
Gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin inşllah. Inşallah vardır isteyen herkese nasip etsin allah inşllahYapmıştım 3-4 gün idrar testinde çıkmadı. 10 gün gecikme de kan testi negatif o yüzden bekliyorum 1 hafta daha çünkü doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi.
Amin canım. inşallahGönlünden geçeni Rabbim nasip etsin inşllah. Inşallah vardır isteyen herkese nasip etsin allah inşllah
gün geçmiyor ki değişik şeyler okumayayımSelam kızlar geçen ay göbeğim düşmüş diye göbek kaldırdı bi tanıdığımiz bu işi biliyor yani. Sorum göbek kaldıran varmi aranızda adeti düzenemi sokar geciktirme yaparmı merak ediyrm
geçen günde birisi belini çektirmiş forumda başlık açmışAy yok ben yapmam korkarım öyle şeylerden
Yeni açtığım konuya bakar mısınDoktorun anlamadığı şeyi anlayan kişinin tıbbi eğitim seviyesi nedir?
Bebek isteğinizi anlıyorum ama yapmayın böyle şeyler, çok tehlikeli. Bir sağlıkçı olarak ilk defa göbeğin düşüp rahmi sıkıştırdığını duyuyorum şaka gibi, üstelik tüp bebek hemşiresiyim
Bi kaybol git ya. Sokakti herhangi birine gitmiyoruz heralde angut kafa. Doktor ta insan da sokaktaki insan degilmi ne bicim bi kafaya sahipsin . Doktor tabiki anlamaz . Allah sana hemen nasip etmiş demek car3siz kalınca insanher yolu deniyor .geçen günde birisi belini çektirmiş forumda başlık açmışbel çektirmiş ya şaka gibi tutup çekiyorlarmışaskjddsnasjkh
Bu ne kadar terbiyesiz bir üslup, yakında ban yersiniz. Biraz dikkatli konuşun. Doktorlar sokaktaki insanlar değiller, hani bu işin eğitimini almak için ömürlerini harcıyorlar ya o bakımdan.Bi kaybol git ya. Sokakti herhangi birine gitmiyoruz heralde angut kafa. Doktor ta insan da sokaktaki insan degilmi ne bicim bi kafaya sahipsin . Doktor tabiki anlamaz . Allah sana hemen nasip etmiş demek car3siz kalınca insanher yolu deniyor .