- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
-
O nasıl oluyo gıııGöbeğini kaldırıp hamile kalan var mı acaba ben yarın yaptircam ama acaba öyle bişey varmı diyedr tereddüt deyim
Guya göbeği düşenlere de çocuk o yüzden olmiyormus ama benim göbeğim yerimde idi kaynanamın zoru ile yaptım. Yoksa koca karı lafı gerçekten bende böyle şeyleri çok tasrip etmiyorumO nasıl oluyo gııı
Bende kaynaanamin zoruyla gittim yosa bende sizin gibi inanmıyorum Catlatma çiğnedi yapabilmek için aşılama mi yaptırmak lazım nasıl oluyor bilgi verir misinizkocakarı yöntemi bu, çatlatma iğnesi olun daha bilimsel en azından..
Benim göbeğim yerimde diye gerek kalmadı inanın ben böyle seywlre inanmıyom zorla gittim yoksa asla yaptirmazdm3 defa denedim işe yaramadı
olsun en azından denemiş oldun hem belli mi olur belki sende işe yarar.içini ferah tutGuya göbeği düşenlere de çocuk o yüzden olmiyormus ama benim göbeğim yerimde idi kaynanamın zoru ile yaptım. Yoksa koca karı lafı gerçekten bende böyle şeyleri çok tasrip etmiyorum
bilemiyorum hayırlısı inşallah yaolsun en azından denemiş oldun hem belli mi olur belki sende işe yarar.içini ferah tut
Doğrudur inşallah bundefa sizde işe yararÇevremde göbeğini kaldırıp hamile kalan çok arkadaşım var ama ne hikmetse bende hiç işe yaramadı şuanda yine yerinde değil tekrar kaldırmayı düşünüyorum kısacası inanmayanlar var ama böyle bişey var ☺
İnşallah hepimizde işe yararDoğrudur inşallah bundefa sizde işe yarar
aynen oylr caresizlik zor bı durumİnsan her yolu deniyor olsun yeter ki diye .. inşallah işe yarar
Aslinda koca karı lafları inanın bndr inanmıyorum kaynanamin zoruyla gittim yoksa asla gitmezdimBen de kaldırttım ama kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?