Göbek Eritmek İçin Egzersiz Önerir misiniz?

Busran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
205
0
yaa kızlar 1.67 boyundayım 58 kilo olmuşum ben nasıl eritcem bunu egzersiz önerirmisinizzzzz göbek bölgemden almışım hep:2:

her spor faydalidir, yürüyüs yap, spor salonuna git, yada evde spor yapabilirsin mesela leslie

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Keyifli paylaşımlar dilerim:)

koş,uygun bi yer varsa dışarda koşabilirsin,evde koşu bandın varsa onu kullanabilirsin,yoksa da evde yerinde de koşabilirsin.Ya da başka türlü seni terletecek egzersizler yap.Bunlara ek olarak da mekik hareketini yap.Mekik üst karın kaslarını çalıştırır.Alt karın içinde yere uzan ve iki ayağını birbirine yapıştır.Yukarı doğru kaldır ,indir.Ama indirince yere bırakma.Bu şekilde çalış.yaparken alt karnının çalıştığını yanmasından hissedersin zaten.Söylerken çok kolay gibi geliyor ama yapması başlarda çok zor.Alışınca daha çok tekrar yaparsın.Ama mutlaka terlemeni sağlayacak nabzını arttıracak egzersizler yapmalısın.

Ben de 1.65 filanım ve 65 kiloyum ama görenler daha zayıf olduğumu söylüyorlar neden bilmem (plates sıkılaştırıyor vücudu)
Göbek yeniden belli olmaya başladı çünkü 2 aydır plates yapmıyorum.
Pantolonlar çok etkiliyor göbeğin bu halini.
Mekik en kolay yolu sıkılaştırmak için.
Önce yarım mekikten başla.
Alıştıkça tüm kalkmaya çalış.
Ama ezberden iş yapma bir yerini özellikle belini sakatlayabilirsin.
Nette videolar var.
Oralardan bakıp öğren nasıl mekik çekmen gerektiğini.

karınsavarı izleyebileceğimiz yada indirebileceğimiz bir link varmı???

diyetle kilo verirsin fakat sarkmanın öüne gecemesin ve göbeğin sadece içi boşalır ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…