- 29 Haziran 2022
- 2.236
- 959
- 53
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Git yıka iyice kirli orası geçmezse doktora git
Akşamki kıllı konudan sonra resim koymakta moda oldu
Neydi o gı? Ne kaçırdımGit yıka iyice kirli orası geçmezse doktora git
Göbek taşı hamamda olmuyormuydu yaArkadaşlar merhaba başına geçen duyan biri varsa bilgilendirirse sevinirim. Öyle otururken göbeğimde siyah minim taş gibi üç nokta fark ettim göbek deliğimde. Dokundum ama sert çıkmıyor yani. İnternette göbek taşı diye gi şey gördüm o olabilir mi bilemedim. Herhangi bi ağrı sızı yok. Başına gelen varsa ne yaptı acaba ? Kendiliğinden geçer mi
Resim koymak da moda olduArkadaşlar merhaba başına geçen duyan biri varsa bilgilendirirse sevinirim. Öyle otururken göbeğimde siyah minim taş gibi üç nokta fark ettim göbek deliğimde. Dokundum ama sert çıkmıyor yani. İnternette göbek taşı diye gi şey gördüm o olabilir mi bilemedim. Herhangi bi ağrı sızı yok. Başına gelen varsa ne yaptı acaba ? Kendiliğinden geçer mi
Amme hizmetiNeydi o gı? Ne kaçırdım
Merhaba arkadaslar,
nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.
ne konusuGit yıka iyice kirli orası geçmezse doktora git
ne konusu
Vajisının bi bölgesini kıllı olarak koymuştuMerhaba arkadaslar,
nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.
Saglicakla…
Evet bende hamamda biliyorum Zaten taş olsa duramaz kirdir oGöbek taşı hamamda olmuyormuydu ya
Taş değil kir hicmi yikamadiniz gobeginizi banyoda yıkayın cikincada bir zahmet kulak çöpü ile temizleyin kişisel bakımlarinizi yaparsanız böyle sorunlar yaşamazsınızArkadaşlar merhaba başına geçen duyan biri varsa bilgilendirirse sevinirim. Öyle otururken göbeğimde siyah minim taş gibi üç nokta fark ettim göbek deliğimde. Dokundum ama sert çıkmıyor yani. İnternette göbek taşı diye gi şey gördüm o olabilir mi bilemedim. Herhangi bi ağrı sızı yok. Başına gelen varsa ne yaptı acaba ? Kendiliğinden geçer mi
Ben gormedigime çok memnunumVajisının bi bölgesini kıllı olarak koymuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?