• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek deliği taşı

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.236
959
53
31
Arkadaşlar merhaba başına geçen duyan biri varsa bilgilendirirse sevinirim. Öyle otururken göbeğimde siyah minim taş gibi üç nokta fark ettim göbek deliğimde. Dokundum ama sert çıkmıyor yani. İnternette göbek taşı diye gi şey gördüm o olabilir mi bilemedim. Herhangi bi ağrı sızı yok. Başına gelen varsa ne yaptı acaba ? Kendiliğinden geçer mi

Eklentiler

• 52558A73-E51D-4C26-AA9B-D80C414FD6BD.jpeg
    52558A73-E51D-4C26-AA9B-D80C414FD6BD.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 603
Arkadaşlar merhaba başına geçen duyan biri varsa bilgilendirirse sevinirim. Öyle otururken göbeğimde siyah minim taş gibi üç nokta fark ettim göbek deliğimde. Dokundum ama sert çıkmıyor yani. İnternette göbek taşı diye gi şey gördüm o olabilir mi bilemedim. Herhangi bi ağrı sızı yok. Başına gelen varsa ne yaptı acaba ? Kendiliğinden geçer mi
Göbek taşı hamamda olmuyormuydu ya🙄

Resim koymak da moda oldu 🙄😬
Duşa girince göbeğinizi yıkamazsanız birikir olur. Sıcak suyla yumuşata yumuşata yıkayın atar zamanla.
Yıkanmayı da mı öğretelim koca koca insanlara 😬

Neydi o gı? Ne kaçırdım😂
Amme hizmeti
Bi kaçıran pişman bide görenler :KK45:
Merhaba arkadaslar,

nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.

Göbek deliği taşı deyince piercing modeli sandım...🤦🏻‍♀️ sonra delik modelinden karakter analizi yapiliyormus onlara bakıp geldim.
Güzelce bir kopuklu temizlik sonrasi pür-ü pak bir göbüs bekliyoruz haydi gari.

Merhaba arkadaslar,

nereden baslayacagimi bilmiyorum.
Cokta utaniyorum acikcasi. Bundan 2 hafta önce vajinamda degisiklik farkettim. Internette o kadar seyler okudumki, su günlerde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Randevu aldim doktordan ama cok yogun oldug icin 2 ay sonrasina verdi. Kafayi yemek üzerindeyim. Fotograf eklemek istedim, migdesi hassas olanlar lütfen bakmasin…
Bu nedir? Birden bire cikti, korkmalimiyim? Bazilarinizda böyle bu tür gözenekler var mi?
Yardiminiza ihtiyacim var.
Saglicakla…
Vajisının bi bölgesini kıllı olarak koymuştu :bicak:

Ne saçma bir soru ya ne alaka buraya göbeğinizi atmak. Kendinizi kurcalayıp kurcalayıp kafanızdan hastalık çıkarmayın

Taş değil kir hicmi yikamadiniz gobeginizi banyoda yıkayın cikincada bir zahmet kulak çöpü ile temizleyin kişisel bakımlarinizi yaparsanız böyle sorunlar yaşamazsınız

Back