Gobek cizgisi?

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
2 ay once yakinlasma yasamistim. Sonrasinda 2 kere adet oldum ama gobegimde hafif cizgi var. Hamile olmayip bu durumu yasayan var mi? Yoksa sadece hamilelerdemi oluyo o silik cizgi?

2 ay once yakinlasma yasamistim. Sonrasinda 2 kere adet oldum ama gobegimde hafif cizgi var. Hamile olmayip bu durumu yasayan var mi? Yoksa sadece hamilelerdemi oluyo o silik cizgi?
Canim galiba yalancı gebelik yaşıyorsun yani kendini fazla dinleme bak bende var gibu gerçekten o kadar indirimli doğumu bekliyor gibiyim o derece kendini dinleme yada bi psikologa git

Canm bndede var o gebe değilim. İlk gordugumde acaba hamileyim diye sevinmiştim. Evli ve 2 yıldır çocuk istiyorum da.

Benim hamilelik olmustu siyah duz bir cizgi olmustu halada duruyor ayni cizgi oglumda da var

Benim yoktu hamile oldum o çizgi kaldı. Sonra hamilelikten sonra o çizgi hep kaldı . Yani bu çizgi çoğu kadında normal şartlardada olurmuş .

Canim galiba yalancı gebelik yaşıyorsun yani kendini fazla dinleme bak bende var gibu gerçekten o kadar indirimli doğumu bekliyor gibiyim o derece kendini dinleme yada bi psikologa git
Valla gidecektim psikologa simdi karantina durumu cikti hastaliktan dolayi gidemiyorum ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…