ARkadşlar bi hafta olmuş ben buraya yazalıo zaman ölçülerimi almıştım yanlarım ve göbişim 88 cm di hatta şişmanlık sınırındayım demiştim kendi kendime :)Ve 3 cm gitmiş 85 cm olmuş daha çok gitmesi lazım farkındayım ama işte küçük zaferime sevindim çok=) yaptığımsa mekik çekmek günde 50 hatta 100 yaptığım bileo ldu bazen ama hiç aksatmadım yürüyşe dikkat ettim vede yememe tbiki =)
vereliniortak tebrik ederim canım
buraya başarılarımızı yazalım bence askısının yaptığı gibi hem motivasyonumuz artar
ben de ölçmüştüm bel 70 göbek 81 cm di 1 hafta düzenli mekik yaptım ve losyon kullandım herbiri 2 şer santim düştü ama sonradan mekiği bıraktım ve hiç ölçmedim
yarın start verelim herkes ölçsün ve yazsın :lepi:
Bende mekige baslamistim duzenli olarak 1 hafta mekik cektim.Son ciktigim sayi 60 oldu. 1 haftanin sonunda hicbirsey olmadi tabi. 2 haftanin tamami duzenli olmasada arada cektim yine. Ee artik yorulmaya başladim tabi ve biraktim. Gittim bi aktara lahana yagi aldim. (100 ml-15 tl verdim.) Bel bolgeme ve gobegime masaj yapa yapa yedirdim.Kızarana kadar masaj yaptim.(Avonun masaj aleti var onunla masaj yaptım) Strecledim ve oturdum.Hic bisey yapmadim.(Spor hareket vs. ) 2 saat tuttum üzerimde sadece. 3 gunde belden 1 cm , gobekten 2cm vermisim. Bugun 4.gunum yine uyguladim. 2 gun sonra yeni olculerimi size yazarim. Belim 68cm di, gobegim 80 cm di. Simdi belim 67 , gobegim 78 oldu. Eger sporla destekleseydim birkaç cm oynardi. Lahana yagini uyguladıktan sonraki tek sıkıntım strecin otururken yukarı cıkması :) Sanırım sarma işini iyi beceremiyorum :)
Mutlaka sonuçları paylaş bizimle..
Sevgiler...
Saol canım ama aynı yerde sayıyorum ben ya uf o günden beri bi değişklik olmadı tabi missfiler geldi Gün ler oldu ben hamur işlerini kaçırdım azcık belkide o yüzden ama artık daha dikkat edicem =) Senden ne haber var mı bi değişiklik ?
Kızlar belim 64 cm oldu ama gobegim hala 78. sanırım o zor gidecek. Ben belim daha zor ıncelir diye dusunurken gobegım beni zorluyor. Simdi strec yerine baska birseyle sariyorum.Lahana yagina devam ama. Gelismeleri yine yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?